Πολιτική

Επιμένει ο Πολάκης: Νέα επίθεση στην Λινού – «Στήσιμο και ψεύτικα δάκρυα» [vid]

Επιμένει ο Πολάκης: Νέα επίθεση στην Λινού – «Στήσιμο και ψεύτικα δάκρυα» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//Επιμένει ο Πολάκης: Νέα επίθεση στην Λινού - «Στήσιμο και ψεύτικα δάκρυα» [vid]

Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε ξανά στην Αθηνά Λινού 

«Κανένας δεν μπορεί να ζητάει συγνώμη για μένα… Τη διαγραφή την αποφασίζει ο λαός και κανένας άλλος» επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης σε νέα ανάρτηση μετά το θερμό περιστατικό σε επιτροπή της Βουλής με πρωταγωνιστές τον ίδιο και την Αθηνά Λινού.

Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε ξανά στην Αθηνά Λινού για τη στάση που κράτησε στην Επιτροπή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα δάκρυά της ήταν ψεύτικα και ότι όσο περνάει η ώρα τόσο φαίνεται το στήσιμο (σ.σ. για την αποπομπή του).

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Λοιπον… Πρωτον: Τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν τον χαριζω σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Ουτε πρωην ουτε νυν! Δωσαμε ψυχή κόπο και εργο και το 15-19 και απο το 19 μεχρι σημερα και ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΧΩΡΩ ! Ο λαος αποφασιζει ποιον διαγραφει απο βουλευτή και τα μελη του κόμματος απο μελος του ΣΥΡΙΖΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ! Δευτερο : Οσο περναει η ωρα τοσο φαινεται το στησιμο με τα ψευτικα δακρυα και τη «συγγνώμη» εκ μερους μου απο τη Λινου που εδωσε την πασα και εκτος και εντος.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! Να κλαιει για αυτα που κανει ο Μητσοτακης και ο Αδωνης στην δημοσια υγεια και ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ «μπουλινγκ» σε μια μετακλητη του Αδωνη που κοροιδευε οση ωρα μικουσα με ειρωνικα χαμογελα,υποτιμητικές γκριματσες και χειρονομιες απαξιας!! Τριτο :Αυριο στην επιτροπη θεσμων και διαφανειας θα εχω μια καινουργια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που θα κανει ΠΑΤΑΓΟ!!! Παυλος Πολακης βουλευτης Χανιων μελος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΟΜ Σφακιων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments