Πολιτική

ΕΣΗΕΑ για Ακρίτα: Προσβλητική η ανάρτησή της για την Κατερίνα Παναγοπούλου

ΕΣΗΕΑ για Ακρίτα: Προσβλητική η ανάρτησή της για την Κατερίνα Παναγοπούλου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Με επίσημη ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ χαρακτηρίζει προσβλητική την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στα social media σχετικά με την παρουσία της Κατερίνας Παναγοπούλου στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΣΗΕΑ προς την Έλενα Ακρίτα

Με επίσημη ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ χαρακτηρίζει προσβλητική την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στα social media σχετικά με την παρουσία της Κατερίνας Παναγοπούλου στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως απέστειλε σήμερα στην κα Έλενα Ακρίτα επιστολή σχετικά με ανάρτησή της στο Facebook.

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής

«Κυρία Ακρίτα,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης θεωρεί προσβλητική την ανάρτησή σας στο Facebook αναφορικά με την παρουσία της συναδέλφου Κατερίνας Παναγοπούλου στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media, καθώς αποτελούν αφορμή για απειλές μέχρι και για χειροδικία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Μαρία Αντωνιάδου Σταύρος Καπάκος»

Υπενθυμίζεται πως η βουλευτής και αναπληρώτρια τομεάρχης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, Ελενα Ακρίτα, αυτή τη φορά τα έβαλε με το… ντύσιμο της παρουσιάστριας του Mega, Κατερίνα Παναγοπούλου, στη δεξίωση για την 50ή επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments