Πολιτική

Κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: [370186] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται με ενδιαφέρον μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Τρίτης και τη διακοπή με τη αποχώρηση οκτώ στελεχών.

Συνεδριάζει σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο την ένταση που σημειώθηκε στη διαδικτυακή συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, όπου ο πρόεδρος του κόμματος κάλεσε όσους δεν συμφωνούν με την προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου να αποχωρήσουν.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνεδρίαση μετά τις Ευρωεκλογές, αλλά την πρώτη ουσιαστικά, στην οποία αναμένεται να λάβουν το λόγο και οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως έσπευσαν να γνωστοποιήσουν χθες κομματικές πηγές, στα πλαίσια της επιχείρησης κατευνασμού που επιχειρεί η ηγεσία. Άλλωστε, τα χθεσινά, διαδοχικά ραντεβού που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και θα συνεχιστούν και σήμερα, αποβλέπουν στην αποτροπή μιας γενικευμένης «εξέγερσης», με δεδομένο ότι οι βουλευτές του κόμματος δεν έχουν τοποθετηθεί για το εκλογικό αποτέλεσμα, ούτε και για τα όσα επακολούθησαν. Ιδίως, μετά την προτροπή του κ. Κασσελάκη προς τα κομματικά στελέχη, «σε όποιον αρέσει», διαφορετικά να φύγει από το κόμμα στην συνεδρίαση της ΚΟΕΣ, «σοκάροντας» το στελεχιακό δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τις ίδιες πηγές, η εκκίνηση των ραντεβού σημειώθηκε με το τετ α τετ του κ. Κασσελάκη με την Όλγα Γεροβασίλη, καθώς η Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής ‘Άρτας δεν θα παραστεί στην σημερινή συνεδρίαση λόγω του ότι θα βρίσκεται εκτός Αθηνών, όπως επισημάνθηκε. Ακολούθως, στη λίστα των ραντεβού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εντάχθηκαν συναντήσεις με τους βουλευτές Δράμας Θεόφιλο Ξανθόπουλο, Κοζάνης Καλλιόπη Βέτα, Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη, Αρκαδίας Γιώργο Παπαηλιού, Α’ Θεσσαλονίκης Ράνια Θρασκιά, Αχαΐας Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, Αργολίδας Γιώργο Γαβρήλο και Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστο Γιαννούλη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments