Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Ανεβάζουν τόνους οι υποψήφιοι πρόεδροι

ΠΑΣΟΚ: Ανεβάζουν τόνους οι υποψήφιοι πρόεδροι

Πηγή Φωτογραφίας: [363616] ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αιχμηρά υπονοούμενα Δούκα κατά της Άννας Διαμαντοπούλου.

Οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αντιπαρατίθενται όλο και περισσότερο, καθώς γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο το ποιος είναι ο ρόλος και η εικόνα του καθενός. Ο Νίκος Ανδρουλάκης επικεντρώνεται στην αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, προσπαθώντας να δείξει ότι μπορεί να οδηγήσει το κόμμα σε έναν ρόλο αξιωματικής αντιπολίτευσης και να εκφράσει καλύτερα τις ανάγκες των πολιτών. Επίσης, έχει δηλώσει ότι δεν θα αφήσει αναπάντητες τις επικρίσεις που απευθύνονται εναντίον του.

Ο Χάρης Δούκας, μιλώντας σε μια εκδήλωση στη Γλυφάδα για την υποψηφιότητά του, υπεραμύνθηκε της επιλογής του να παραμείνει στον Δήμο Αθηναίων. Ανέφερε ότι το μοντέλο ηγεσίας που ακολουθεί έχει στο επίκεντρό του τη συγκρότηση ομάδων. Εξέφρασε την πίστη του στις ομάδες και τους ανθρώπους γύρω του, οι οποίοι αναλαμβάνουν ρόλους, ευθύνες και γίνονται ηγέτες. Ανέφερε επίσης ότι πιστεύει στη δύναμη της ομάδας και στη μαζική κινητοποίηση, ενώ αντιπαρέβαλε αυτήν την προσέγγιση με την “ενός ανδρός αρχή”.

Παρόλα αυτά, ο κ. Δούκας φάνηκε να συμφωνεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη, τονίζοντας ότι “πρέπει να δεσμευτούμε όλοι οι υποψήφιοι ότι θα είμαστε αφοσιωμένοι σε όλες τις μάχες που πρέπει να δώσουμε”. Να σημειωθεί ότι ο κ. Ανδρουλάκης είχε ζητήσει πρόσφατα από όλους τους υποψηφίους να δεσμευτούν ότι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές με το κόμμα.

Η Άννα Διαμαντοπούλου αντέδρασε στις κριτικές που δέχεται για το ότι είχε απομακρυνθεί από το ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας ότι “έδωσα μεγάλες μάχες όταν η χώρα ήταν σε κίνδυνο” και ότι “στα δύσκολα χρόνια ήμουν παρούσα”. Αναγνώρισε, ωστόσο, ότι “απουσίαζα από την κομματική ζωή”. Θέτοντας τον στόχο προσέλευσης στις εσωκομματικές εκλογές στις 400.000 ψήφους, είπε ότι “η μεγάλη επιτυχία και νίκη θα είναι η μεγάλη συμμετοχή”.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξαπέλυσε κριτικές εναντίον της κ. Διαμαντοπούλου, εκφράζοντας τη στήριξή του στον Χάρη Δούκα. Αναφέροντας ότι η κ. Διαμαντοπούλου έχει κάνει συμφωνίες για τον δεύτερο γύρο, τόνισε την ανάγκη για μια διαδικασία ανανέωσης στο ΠΑΣΟΚ. Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Κατρίνης παρουσίασε τις προτάσεις του για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος παρουσίασε έναν οδικό χάρτη για την ανάκαμψη του τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα και την αυτοδυναμία του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ζήτησε με επιστολή προς τη Χαριλάου Τρικούπη να δοθεί άμεσα στους υποψηφίους το μητρώο στελεχών, αφήνοντας αιχμές για αδικαιολόγητη και αντιθεσμική καθυστέρηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments