Αθλητισμός

UEFA: Αυτοί είναι οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

UEFA: Αυτοί είναι οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Γνωστοί έγιναν οι αξιωματούχοι των τριών ευρωπαϊκών ρεβάνς για τις ελληνικές ομάδες

Γνωστοί έγιναν οι αξιωματούχοι των τριών ευρωπαϊκών ρεβάνς για τις ελληνικές ομάδες

Το πρωί της Παρασκευής (26/07) η UEFA ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες των επαναληπτικών στα προκριματικά του Champions League, όπου μετέχει ο ΠΑΟΚ, του Europa League, με τον Παναθηναϊκό και του Conference League, που βρίσκεται η ΑΕΚ.

Αρχικά, την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 22:00 οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα παίξουν κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην Βοσνία, στον επαναληπτικό της «ασπρόμαυρης» νίκης 3-2Διαιτητής στον αγώνα θα είναι ο Σάντερ φαν Ντερ Έικ από την Ολλανδία που ανήκει στην β’ κατηγορία. Βοηθοί του θα είναι οι Ρενς Μπλούμινγκ και Ντίον Φίκερτ και VAR τον επίσης Ολλανδό Ντένις Χίγκλερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Ακολούθως, την Πέμπτη 1 Αυγούστου στις 21:00 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπότεφ στην Φιλιππούπολη. Οι «πράσινοι» έχουν το προβάδισμα 2-1 από το ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο Ντάνιελ Σλάγκερ, που ανήκει κι αυτός στην β’ κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του Γερμανού ρέφερι θα είναι οι Ρόμπερτ Κέμπτερ και Σβεν Βασίτσκι. Τέταρτος ορίστηκε ο Φλόριαν Μπαντστούμπντερ, άπαντες Γερμανοί.

Τέλος, την ίδια ημέρα (01/08) στις 19:30 η ΑΕΚ θα κοντραριστεί με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στην Ανδόρρα. Η Ένωση έχει τον πρώτο λόγο μετά το 4-3 της «OPAP Arena» και διαιτητής ορίστηκε ο Όντρεϊ Μπέρκα, από τη β’ κατηγορία της UEFA. Ο Τσέχος θα έχει βοηθούς τους Ματέι Βλτσεκ και Λούκας Μάχατς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments