Ελλάδα

Σοκ από το τροχαίο με τους 4 νεκρούς -Ανάμεσά τους ένα μωρό και ένα 12χρονο κορίτσι,η νταλίκα συνέθλιψε τα ΙΧ

Σοκ από το τροχαίο με τους 4 νεκρούς -Ανάμεσά τους ένα μωρό και ένα 12χρονο κορίτσι,η νταλίκα συνέθλιψε τα ΙΧ

Πηγή Φωτογραφίας: patrisnews.gr//ΗΛΕΙΑ live//Σοκ από το τροχαίο με τους 4 νεκρούς -Ανάμεσά τους ένα μωρό και ένα 12χρονο κορίτσι, η νταλίκα συνέθλιψε τα ΙΧ//ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ILIALIVE.GR/EUROKINISSI)

Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα και ακόμη τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά

Αδιανόητη η τραγωδία που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στη Μεσσηνία, στο φρικτό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, ανάμεσά τους δύο παιδιά. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα και συνέβη όταν νταλίκα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, «δίπλωσε» και παρέσυρε τρία αυτοκίνητα.

Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα και ακόμη τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά. Τα τρία αμάξια κυριολεκτικά διαλύθηκαν. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ένα ακόμη αμάξι ντελαπάρισε στην άκρη του δρόμου.

Το τροχαίο, εν τω μεταξύ, κρύβει δύο οικογενειακές τραγωδίες, καθώς οι νεκροί είναι ένας πατέρας με την κόρη του και μια μητέρα με το παιδί της.

Από το ένα όχημα ανασύρθηκαν νεκροί ο πατέρας με τη -κατά πληροφορίες τού patrisnews- 12χρονη κόρη του, ενώ από το ίδιο όχημα απεγκλωβίστηκαν βαριά τραυματίες δύο ηλικιωμένοι.

Από δεύτερο όχημα απεγκλωβίστηκαν νεκροί μητέρα με το κατά πληροφορίες λίγων μηνών βρέφος της.Δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν από το τρίτο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο.Σύμφωνα με το patrisnews, οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ένας εκ των πολυτραυματιών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Οι Αρχές έσπευσαν αμέσως στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για την απεγκλωβισμό των θυμάτων.

To τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο 47ο χλμ. της Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας, στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Η νταλίκα μετέφερε σύμφωνα με πληροφορίες αμμοχάλικο. Ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε τραυματίας στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments