Διεθνή

Τραμπ: Έξαλλος με τον επικεφαλής του FBI – “Ήταν σφαίρα που χτύπησε το αυτί μου δυνατά”

Τραμπ: Έξαλλος με τον επικεφαλής του FBI – “Ήταν σφαίρα που χτύπησε το αυτί μου δυνατά”

Πηγή Φωτογραφίας: FILE PHOTO: Republican presidential candidate and former U.S. President Donald Trump attends a press conference, the day after a guilty verdict in his criminal trial over charges that he falsified business records to conceal money paid to silence porn star Stormy Daniels in 2016, at Trump Tower in New York City, U.S., May 31, 2024. REUTERS/Brendan McDermid/File Photo

Ο επικεφαλής του FBI, Κρίστοφερ Ρέι, δήλωσε ότι ερευνάται αν κατά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ χτυπήθηκε από σφαίρα ή από κάποιο θραύσμα

Έξαλλος είναι ο Ντόναλντ Τραμπ με τον επικεφαλής του FBI, ο οποίος δήλωσε ότι ερευνάται αν κατά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ χτυπήθηκε από σφαίρα ή από κάποιο θραύσμα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε το FBI και αμφισβήτησε τα όσα είπε ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ερευνών, Κρίστοφερ Ρέι, για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του.

«Ο διευθυντής του FBI, Κρίστοφερ Ρέι, είπε στο Κογκρέσο χθες (Πέμπτη) ότι δεν ήταν σίγουρος αν χτυπήθηκα από θραύσμα, γυαλί ή σφαίρα (το FBI δεν το έλεγξε ποτέ!). Αλλά ήταν σίγουρος ότι ο ανέντιμος Τζο Μπάιντεν ήταν σωματικά και γνωστικά ”απροβλημάτιστος”. Λάθος! Γι’ αυτό δεν γνωρίζει τίποτα για τους τρομοκράτες και άλλους εγκληματίες που ξεχύνονται στη χώρα μας σε επίπεδα ρεκόρ», είπε αρχικά.

«Όχι, ήταν δυστυχώς μια σφαίρα που χτύπησε το αυτί μου και το χτύπησε δυνατά. Δεν υπήρχε γυαλί, δεν υπήρχαν σκάγια», τόνισε.

«Το νοσοκομείο το ονόμασε ‘’τραύμα από σφαίρα στο αυτί’’, κι αυτό ήταν. Δεν είναι περίεργο που το άλλοτε φημισμένο FBI έχασε την εμπιστοσύνη της Αμερικής!», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Την ίδια ώρα, ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να υιοθετεί τις απόψεις του Μπένιαμιν Νετανιάχου και να βλέπει εκ νέου απειλή για τη ζωή του.

Όπως είπε, μάλιστα, ελπίζει πως οι ΗΠΑ θα «σβήσουν» το Ιράν από τον χάρτη, «από την επιφάνεια της Γης», αν δολοφονηθεί με υπαιτιότητα της Τεχεράνης, ανέφερε χθες Πέμπτη, μια ημέρα αφού ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου αναφέρθηκε στην «απειλή» αυτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments