Lifestyle

7.000 likes σε λίγα λεπτά: Η Ι. Παλιοσπύρου “πέταξε” τα μακρυμάνικα, έβαλε το μπικίνι της στη Σαντορίνη

7.000 likes σε λίγα λεπτά: Η Ι. Παλιοσπύρου “πέταξε” τα μακρυμάνικα, έβαλε το μπικίνι της στη Σαντορίνη

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απολαμβάνει τις διακοπές της, φορώντας ένα ροζ μπικίνι και μοιράζεται στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς της στο instagram

Στη Σαντορίνη βρίσκεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου, καθώς έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μετά από το ταξίδι της στη Μύκονο συνεχίζει τις εξορμήσεις στα επόμενα νησιά. Μάλιστα μοιράστηκε και μερικές φωτογραφίες από τις χαλαρές στιγμές που ζει στο νησί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά άκρως καλοκαιρινά στιγμιότυπα, στα οποία τη βλέπουμε να τρέχει χαμογελαστή κατά μήκος της παραλίας με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απολαμβάνει τις διακοπές της, φορώντας ένα ροζ μπικίνι και μοιράζεται στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς της στο instagram.

Η αγωνίστρια που επιβίωσε την εφιαλτική επίθεση με το βιτριόλι, η Ιώαννα Παλιοσπύρου, έξι μήνες αφού πέταξε την μάσκα έχει αλλάξει την ιστορία της και πλέον ζει την ζωή της και με το παραπάνω.

Κάτι που φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram στο οποίο και μοιράζεται τόσο φωτογραφίες από το κοινωνικές δράσεις όσο και από διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments