Lifestyle

«Υπόκλιση» της Βάνα Μπάρμπα στη Δέσποινα Βανδή: «Μπράβο της που τόλμησε»

«Υπόκλιση» της Βάνα Μπάρμπα στη Δέσποινα Βανδή: «Μπράβο της που τόλμησε»

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Για την Δέσποινα Βανδή μίλησε χωρίς κόμπλεξ η Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα το απόγευμα της Τετάρτης 23 Ιουλίου έστειλε τις ευχές της για καλές διακοπές μέσα από το νέο της βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram.

Η γνωστή ηθοποιός ενημέρωσε για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα και την διαδικτυακή εκπομπή που προετοιμάζει: «Ετοιμάζουμε μια πολύ όμορφη εκπομπή, ελπίζω να σας αρέσει, θα ανεβαίνει και στο youtube για να έχουμε μια άμεση επαφή. Από 25 Αυγούστου αρχίζουμε τα γυρίσματα…» είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στην Δέσποινα Βανδή η οποία αρνήθηκε να τραγουδήσει στην Τουρκία για το πανό με τον Κεμάλ Ατατούρκ: «Θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο μπράβο στην Ελληνίδα τραγουδίστρια και φίλη μου – την ξέρω χρόνια – την Δέσποινα Βανδή. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που έκανε γιατί οι καλλιτέχνες έχουν και πολιτική άποψη με τις επιλογές τους και μπράβο. Καμιά φορά οι πολιτικοί δεν τολμούν, οι καλλιτέχνες όμως τολμούν», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vana Barba (@vanabarba_official)

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε χωρίς κόμπλεξ, στην εκπομπή Dot, για την ηλικία της και το στίγμα που ακολουθεί τις γυναίκες που πατάνε τα 50.

«Είμαι ευέλικτο άτομο. Δεν ήμουν έτσι όμως πάντα. Μεγαλώνοντας είδα ότι είναι προτέρημα τελικά το να είσαι ευέλικτος και να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες και στα δεδομένα γιατί αλλιώς θα σπάσεις’. Μεγαλώνοντας και ειδικά μετά τα 40 είπα ότι θέλω να δοκιμάσω πράγματα, αφού το νιώθω μέσα μου, κι αποτυχία να κάνω θα είναι ένα δικό μου λάθος το οποίο αγαπώ. Δεν αποφασίζουν άλλοι για μένα, εγώ αποφασίζω για μένα, σωστό ή λάθος, το αγαπώ, θα το τολμήσω. Μη μου μείνει απωθημένο ότι δεν το έκανα. Μέχρι τότε ήμουν αρκετά κλειδωμένη. Φοβόμουν να τολμήσω γιατί όταν συνηθίζεις να κάνεις επιτυχία μέσα από συγκεκριμένα πράγματα, είναι πολύ πιο δύσκολο να τολμήσεις να εκτεθείς σε κάποια άλλα» Είχε πει η Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα Βανδή: Τι ανέφερε για τον ηλικιακή διάκριση

«Στα 50 μου συνειδητοποίησα ότι οι άλλοι αλλάζουν στο πώς σε βλέπουν, δεν αλλάζεις εσύ. Και στα 49 και στα 48 βρισκόμουν πάνω κάτω στα ίδια. Με το που μπαίνει το 50 σε μια γυναίκα αρχίζει να λέει η άλλη, ‘αυτή η φωτογραφία που έβγαλες είναι λίγο αρκετά σέξι, μήπως τώρα.; Τώρα είσαι 50! Ναι αλλά στα 49 δεν σε πείραζε. Ναι αλλά τώρα’» είπε και εξήγησε:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments