Οικονομία

POS: Υποχρεωμένοι οι καταστηματάρχες να διαθέτουν σύστημα ασύρματων πληρωμών

POS: Υποχρεωμένοι οι καταστηματάρχες να διαθέτουν σύστημα ασύρματων πληρωμών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//POS: Υποχρεωμένοι οι καταστηματάρχες να διαθέτουν σύστημα ασύρματων πληρωμών

Πρόστιμα περιμένουν τις επιχειρήσεις που αντικαθιστούν τις ταμειακές τους μηχανές ή τα POS και δεν προχωρούν αμέσως στη διασύνδεσή τους

Πρόστιμα περιμένουν τις επιχειρήσεις που αντικαθιστούν τις ταμειακές τους μηχανές ή τα POS και δεν προχωρούν αμέσως στη διασύνδεσή τους.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς μιλώντας στο MEGA: «Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται από όλους μας. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι αν πραγματικά υπάρχουν οι δυνατότητες από τους παρόχους POS και από τις εταιρείες οι οποίες έχουν ταμειακές μηχανές και από τη δυνατότητα των τεχνικών που έχουν όλες αυτές οι επιχειρήσεις για να παρέχουν υπηρεσίες».

Συνέχισε υπενθυμίζοντας: «Να μην ξεχνάμε ότι έχουμε και ένα πολύ κακό διαδίκτυο στην Ελλάδα» και πρόσθεσε: «Και πάλι εδώ το μαρτύριο της σταγόνας από το υπουργείο Οικονομικών, νομίζω ότι έχει βάλει απέναντί του επαγγελματίες, δεν ξέρω για ποιον λόγο. Αυτό θα έχει και το αποτέλεσμα το αρνητικό για την κυβέρνηση».

Τέλος, η φοροτεχνικός Μάρα Μεθενίτη από την πλευρά της σχολίασε επί του θέματος ότι: «Το μεγάλο θέμα είναι στη διασύνδεση ταμειακών με POS, εκεί δημιουργήθηκαν τα πολύ μεγάλα και σοβαρά προβλήματα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments