Πολιτική

«Αδειάζει» Πολάκη ο Μπάρκας: Δεν θεωρώ ότι η αντίδραση της Αθηνάς Λινού ήταν στημένη

«Αδειάζει» Πολάκη ο Μπάρκας: Δεν θεωρώ ότι η αντίδραση της Αθηνάς Λινού ήταν στημένη

Πηγή Φωτογραφίας: [370500] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Δεν μας χαρακτηρίζουν οι συμπεριφορές Πολάκη», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Μπάρκας

«Δεν μας χαρακτηρίζουν οι συμπεριφορές Πολάκη», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Μπάρκας.

«Ως Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ δεν μας χαρακτηρίζουν τέτοιες συμπεριφορές, κι εγώ δεν θέλω να κάνω συμψηφισμούς με άλλα περιστατικά που έγιναν από νεοδημοκράτες», ανέφερε χαρακτηριστικά στα «Παραπολιτικά 90,1», σημειώνοντας πως δεν θεωρεί στημένη την αντίδραση της Αθηνάς Λινού, η οποία έβαλε τα κλάματα, μετά τη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Πολάκης εναντίον συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι ο κ. Πολάκης θα κάνει δικό του κόμμα, απάντησε «δεν ξέρω αν έχει τέτοιες βλέψεις, πάντως αν έχει, εγώ δεν πρόκειται να είμαι στο όχημά του».

Για το αν θα πρέπει να διαγράφει και από το κόμμα, ανέφερε πως «θα συνεδριάσουν τα όργανα του κόμματος, για να δούμε τι θα γίνει ο κ. Πολάκης.

Μπορεί να ήταν και να είναι ΣΥΡΙΖΑ, όμως στηλιτεύουμε τη συμπεριφορά του. Όταν είμαστε δημόσια πρόσωπα, πρέπει να πνίγουμε τέτοιες συμπεριφορές. Ο ρόλος του βουλευτή είναι και παιδευτικός».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments