Πολιτική

Άδωνις: Δεν αποκλείω ο Βελόπουλος να πάρει τον Πολάκη στην Ελληνική Λύση [vid]

Άδωνις: Δεν αποκλείω ο Βελόπουλος να πάρει τον Πολάκη στην  Ελληνική Λύση [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Δεύτερη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου - Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων", Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις: Ο λόγος του Πολάκη είναι πιο κοντά στη Χρυσή Αυγή και τον Κασιδιάρη

«Πιθανώς ο Κυριάκος Βελόπουλος να επιθυμεί να πάρει τον Παύλο Πολάκη μαζί του, στην Ελληνική Λύση», υπογράμμισε προ ολίγου ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, αναφερόμενος στο χθεσινό περιστατικό bullying, επισήμανε ότι «ο Πολάκης λέει ότι περίπου η συνεργάτιδά μου και η κ. Λινού έστησαν το χθεσινό επεισόδιο σε βάρος της κ. Πετρούλια. Στη Βουλή οι βουλευτές επέχουμε ουσιαστικά θέσεις εργοδοτών έναντι των συνεργατών μας και όλων των υπαλλήλων. Στην περίπτωση αυτή, ο Πολάκης ήταν ο εργοδότης. Η συμπεριφορά του Πολάκη είναι αντίθετη με αυτή του εργοδότη. Ως εργοδότης θα «έτρωγε» πολύ μεγάλο πρόστιμο. Ο Πολάκης ανάπτυξε κακοποιητική συμπεριφορά, την οποία η κοινωνία μας την έχει αφήσει πίσω. Το να κάνεις τον άλλον να κλαίει, το να του λες ότι δεν σου αρέσει το στόμα σου, είναι κακοποιητική συμπεριφορά, που τιμωρείται από τον νόμο. Κι ευτυχώς που τιμωρείται από τον νόμο, γιατί η ανθρωπότητα έχει αφήσει πίσω της τέτοιες βάναυσες συμπεριφορές της εκάστοτε εργοδοσίας προς τους εργαζόμενους. Και μάλιστα,  η κυρία Πετρούλια ήταν κι ανυπεράσπιστη, γιατί δεν είχε το δικαίωμα του λόγου και άρα, δεν μπορούσε να απαντήσει στον Πολάκη.

Μιλώντας για τη διαγραφή του βουλευτή Χανίων, ο Άδωνις τόνισε πως «στον ΣΥΡΙΖΑ πιο πολύ κάνουν έναν πολιτικό χειρισμό. Δηλαδή τον διαγράφουν τώρα και τον θυμούνται πάλι αργότερα. Δεν είμαι βέβαιος ότι είναι πραγματική η διαγραφή. 

Ο κ. Πολάκης είχε έρθει για να κάνει καυγά. Όμως εγώ ήμουν στο υπουργείο για δουλειά. Με έχει κουράσει η ένταση με τον κ. Πολάκη. Προσωπικά ζήτησα συγγνώμη για το ουστ, που είπα εν βρασμώ ψυχής. Όμως ο Πολάκης δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη. Αν έλεγε ένα «συγγνώμη», αυτό θα ήταν ένα βήμα πολιτισμού, θα ήταν ένα βήμα μπρος. Δεν πιστεύω ότι θα το κάνει». Ερωτηθείς για την ανάρτηση του κ. Βελόπουλου για τη συνεργάτιδα του Άδωνι, ο υπουργός Υγείας είπε: «Μήπως ο Βελόπουλος θέλει να προσκαλέσει τον Πολάκη στην Ελληνική Λύση; Δεν το αποκλείω. Δεν αποκλείω να θέλει ο Βελόπουλος να προσκαλέσει τον Πολάκη στην Ελληνική Λύση.

Η κ. Πετρούλια είναι μια πολύ γνωστή και διακεκριμένη νομικός και μια πολύ συγκροτημένη προσωπικότητα. Έχει υπάρξει η νεότερη εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος στην Αρκαδία. Έχει πολιτική καταγωγή από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς. Έχει επαγγελματική εμπειρία ως υπερασπίστρια θυμάτων bullying και όλοι στο Κοινοβούλιο την εκτιμούν και την συμπαθούν. Ο Πολάκης έχει μια συμπεριφορά, που δεν έχει σχέση με την αριστερά και ιδιαίτερα, την ανανεωτική αριστερά.  Βάλτε σε μια σειρά τον Πολάκη, τον Κύρκο και τον Φώτη Κουβέλη. Αν βρείτε κάποια ομοιότητα μεταξύ τους, εγώ θα σας δώσω το Όσκαρ. Άλλωστε, ο Πολάκης ήταν κομμουνιστής και μετά συνοδοιπόρος του κ. Καζάκη. Ο λόγος του Πολάκη ταιριάζει πιο πολύ στη Χρυσή Αυγή και τον Ηλία Κασιδιάρη παρά στην αριστερά. Αυτός ο τραμπούκικος τρόπος ταιριάζει στη Χρυσή Αυγή», κατέληξε ο υπουργός Υγείας. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments