Πολιτική

Λαζαρίδης για ΣΥΡΙΖΑ και Attica Bank: Προκαλεί εντύπωση το θράσος σας – Θέλατε να την κάνετε SYRIZA Bank

Λαζαρίδης για ΣΥΡΙΖΑ και Attica Bank: Προκαλεί εντύπωση το θράσος σας – Θέλατε να την κάνετε SYRIZA Bank

Πηγή Φωτογραφίας: [369571] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε την Πέμπτη από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια

Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε την Πέμπτη από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια.

Ο κ. Λαζαρίδης έκανε λόγο για «θράσος της αντιπολίτευσης» σημειώνοντας πως «Και μιας και ο λόγος στο «αμαρτωλό» παρελθόν της τράπεζας, εντύπωση προκαλεί το θράσος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δήθεν κόπτεται για τη βιωσιμότητά της σήμερα. Ναι, είναι ο ίδιος ΣΥΡΙΖΑ που, όχι μόνο έκλεισε τις τράπεζες, αλλά τις κατέστρεψε ταυτόχρονα».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε πως «αντί, λοιπόν, εσείς εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ να απολογείστε για το μεγάλο σκάνδαλο της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών επί των ημερών σας με τεράστια ζημιά για το ελληνικό δημόσιο και τους φορολογούμενους, έχετε το θράσος να ζητάτε και τα ρέστα και να διατυπώνετε απειλές; Θυμίζω ότι στην ανακεφαλαιοποίηση του 2014 οι τράπεζες είχαν αξία 27 δις ευρώ και στην ανακεφαλαιοποίηση του 2015 είχαν καταρρεύσει στο 1 δις!

Το μερίδιο του ΤΧΣ από αξία 19 δις κατέρρευσε σε λιγότερο από 1 δις! Χασούρα για το ΤΧΣ 18 δις! Κι έχετε το θράσος σήμερα να μιλάτε για το κόστος στο Δημόσιο; Αιδώς Αργείοι!

Και κάτι ακόμη! Ο ίδιος ΣΥΡΙΖΑ που τάχα κόπτεται για το δήθεν ξεπούλημα των ασημικών της χώρας, ήταν ο ίδιος που υποθήκευσε την δημόσια περιουσία μέσω του Υπερταμείου για 99 χρόνια!

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», κυρίες και κύριοι της μείζονος αντιπολίτευσης. Αναρωτιέμαι τι φοβάστε. Γιατί είναι προφανές ότι η παράλογη εμμονή σας, χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα, παραπέμπει σε φόβο. Και για όσους έχετε κοντή μνήμη, θα πω μόνο δύο λέξεις και θα καταλάβετε: Syriza Bank.

Ναι, αναφέρομαι στην προνομιακή για τη συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου τράπεζα, τα χρέη της οποίας εκτοξεύτηκαν στα 80.000.000 ευρώ εξαιτίας λάθος χειρισμών.

Στην Τράπεζα που εξυπηρετούσε συστηματικά φιλικά επιχειρηματικά συμφέροντα, με ενδεικτική φυσικά την περίπτωση του κ. Χρήστου Καλογρίτσα με τα βοσκοτόπια της Ιθάκης. Με στόχο μέσα από την Syriza bank να δημιουργήσετε και Syriza TV! »

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments