Πολιτική

Νατάσα Πετρούλια: Η διαπρεπής νομικός που έπεσε θύμα εκφοβισμού

Νατάσα Πετρούλια: Η διαπρεπής νομικός που έπεσε θύμα εκφοβισμού

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, zougla.gr Αυτή είναι η Νατάσα

Το όνομά της έδωσε στην δημοσιότητα ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η επίθεση του βουλευτή Παύλου Πολάκη κατά εργαζομένης και συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Η συμπεριφορά του Π. Πολάκη οδήγησε τόσο στην διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην περικοπή του μισθού του με απόφαση του Προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα.

Ποια είναι όμως η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση από τον Παύλο Πολάκη;

Η Νατάσσα Πετρούλια έχει γεννηθεί στη Σίταινα Κυνουρίας και έχει αναλάβει τη θέση της νομικής συμβούλου του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ ήταν νομική του σύμβουλος και κατά τη θητεία του στο υπουργείο Ανάπτυξης. Με βάση το βιογραφικό της η Νατάσσα Πετρούλια είναι Δικηγόρος – Ποινικολόγος και Νομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα και είναι μέλος του ΔΣΑ.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Αγγλία και έχει συνεργαστεί σε υποθέσεις ποικίλης νομικής ύλης κυρίως Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου Επιχειρήσεων στο Λονδίνο. Ως Δικηγόρος Αθηνών έχει αναλάβει πλήθος υποθέσεων εμπορικού, αστικού, εργατικού, ποινικού και διοικητικού δικαίου.

Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα και είναι μέλος του ΔΣΑ. Από το 2015 εργάζεται στο Λονδίνο. Έχει συνεργαστεί από το 2009 σε υποθέσεις ποικίλης νομικής ύλης, κυρίως Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου Επιχειρήσεων στο Λονδίνο.

Η Νατάσα Πετρούλια είναι εκείνη που δημιούργησε το πρώτο νομικό blog – ιστοσελίδα για παροχή δωρεάν νομικών συμβουλών το οποίο αποτέλεσε και προσωπικό της αρχείο για άρθρα τοποθετήσεις κείμενα που είχαν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ. Παρέχει δωρεάν νομικές συμβουλές από την αρχή της καριέρας της ως δικηγόρος και ειδικά σε ευπαθείς ομάδες.

Ενεργό στέλεχος της ΠΑΣΠ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στα φοιτητικά της χρόνια, συμμετείχε στις εκλογές της Νομικής Σχολής και ήταν το νεαρότερο υποψήφιο μέλος (αφού δεν είχε συμπληρώσει τα 18 της χρόνια).

Μέλος-Σύμβουλος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας του Υπουργείου Υγείας (Δημόσιες Συμβάσεις, Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Συμβάσεις και Προμήθειες – περίοδος 2013-2015)

Άμισθη συνεργάτις για θέματα προμηθειών υγείας στο Υπουργείο Υγείας (Ιούνιος 2013-Αύγουστος 2015).

Ήταν αιρετό μέλος επί σειρά ετών του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αρκαδίας, από το 1999 έως το 2007 (το νεότερο μέλος και μόνη γυναίκα στην παράταξη που εκπροσωπούσε).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments