Πολιτική

Παρελθόν ο Πολάκης από την Κ. Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Παρελθόν ο Πολάκης από την Κ. Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Αιτία το bullying σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας.

Την πόρτα της εξόδου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε στον Παύλο Πολάκη το απόγευμα της Πέμπτης (25/07) ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, στον απόηχο της απαράδεκτης επίθεσης του Κρητικού βουλευτή εναντίον στενής συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, μέσα στη Βουλή.

Η – για πολλοστή φορά – χυδαία συμπεριφορά του «αψύ Κρητικού» προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον Στ. Κασσελάκη να αποφασίζει τελικά τη διαγραφή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

«Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνάς Λινού, που με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε συγγνώμη από τη συνεργάτιδα του υπουργού.

Νωρίτερα, σάλος είχε προκληθεί στη Βουλή μετά την επίθεση του Παύλου Πολάκη σε συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη.

Ειδικότερα, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, με τη συμπεριφορά Πολάκη να προκαλεί αντιδράσεις και τον εκνευρισμό της Αθηνάς Λινού, που, με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε συγγνώμη από τη συνεργάτιδα του υπουργού.

«Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μας. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό» είπε και πρόσθεσε απευθυνόμενος σε συνεργάτιδα υπουργού: «Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω».

Η παρευρισκόμενη Αθήνα Λινού, έσπευσε να υπερασπιστεί τη γυναίκα συνεργάτιδα υπουργού και με δάκρυα στα μάτια της ζήτησε συγγνώμη λέγοντας, «Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας, και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο».

Με ανάρτησή του στο X, ο Άδωνις Γεωργιάδης καταδίκασε την επίθεση του Παύλου Πολάκη σε συνεργάτιδά του, τονίζοντας ότι, «το να τα βάζει μαζί μου, είναι ως ένα βαθμό κατανοητό, αλλά το να αναγκάζει με bullying, μία ανυπεράσπιστη εργαζόμενη γυναίκα να κλαίει στην εργασία της είναι Απαράδεκτο!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments