Πολιτική

Πολάκης: Δεν χαρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ σε κανέναν

Πολάκης: Δεν χαρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ σε κανέναν

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΚΤΟΣ Κ.Ο.ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΕΛΑΚΗ (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Επίθεση προς πάσα κατεύθυνση εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Στο στόχαστρο βάζει και την Αθηνά Λινού που ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του.

«Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον χαρίζω σε κανέναν! Ούτε πρώην, ούτε νυν» τονίζει σε ανάρτησή του, στο γνωστό ύφος του και με αρκετές φράσεις με επιβλητικά κεφαλαία γράμματα, ο Παύλος Πολάκης μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη για διαγραφή του από την ΚΟ.

Αιτία για την εξέλιξη αυτή στάθηκε η λεκτική επίθεση του Παύλου Πολάκη σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη κατά τη διάρκεια συζήτησης σε Επιτροπή της Βουλής, συμπεριφορά που έρχεται λίγες μέρες μετά το περιστατικό με την Μαρία Συρεγγέλα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, ενώ σε δύσκολη θέση ήρθε και η Αθηνά Λινού, που, μάλιστα, παίρνοντας τον λόγο μετά τον Παύλο Πολάκη αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους του.

Η κίνηση αυτή της κυρίας Λινού σχολιάστηκε από την πρώτη στιγμή αρνητικά από τον Παύλο Πολάκη που στην τελευταία ανάρτησή του, την κατηγορεί για «ψεύτικα δάκρυα» και επί της ουσίας για συμμετοχή σε ένα παιχνίδι εναντίον του με στόχο την απομάκρυνσή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ισχυρισμός πάντως που δεν επιβεβαιώνεται σε ότι αφορά την ειλικρίνεια των δακρύων από το βίντεο, ενώ δύσκολα αντιλαμβάνεται κάποιος πώς θα μπορούσε να στηθεί κάτι τέτοιο.

«Όσο περνάει η ώρα τόσο φαίνεται το στήσιμο με τα ψεύτικα δάκρυα και τη «συγγνώμη» εκ μέρους μου από τη Λινού που έδωσε την πάσα εκτός και εντός.» τονίζει ο κ. Πολάκης, επαναλαμβάνοντας πως «κανένας δεν μπορεί να ζητάει συγγνώμη εκ μέρους μου».

Την καλεί δε «να κλαίει για αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης και ο Άδωνις στη δημόσια υγεία».

Μόνο ο λαός διαγράφει Ο λαός αποφασίζει ποιον διαγράφει από βουλευτή και τα μέλη του κόμματος από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Κανείς άλλος! τονίζει ο κ. Πολάκης «αφαιρώντας» το δικαίωμα αυτό από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν τον χαρίζω σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Ούτε πρώην ούτε νυν! Δώσαμε ψυχή κόπο και έργο και το 15-19 και από το 19 μέχρι σήμερα και ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΧΩΡΩ!» τονίζει ακόμη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments