Πολιτική

Πολάκης: Παραμένω στον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν ξέρω να έχει κινηθεί διαδικασία διαγραφής μου από το κόμμα

Πολάκης: Παραμένω στον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν ξέρω να έχει κινηθεί διαδικασία διαγραφής μου από το κόμμα

Πηγή Φωτογραφίας: [362406] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / 3η ΗΜΕΡΑ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Δεν έχω να συζητήσω κάτι με τον Στέφανο Κασσελάκη»

«Δεν έχω να συζητήσω κάτι» με τον Στέφανο Κασσελάκη, ξεκαθάρισε ο Παύλος Πολάκης σε δήλωσή του από το περιστύλιο, εξερχόμενος της Βουλής την επομένη της διαγραφής του.

Σε ερώτηση για το αν η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα θα έχει συνέπειες και για την κομματική του ιδιότητα, ο Παύλος Πολάκης ξεκαθάρισε: «Στον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς και παραμένω γιατί η διαδικασία της διαγραφής περνά από συγκεκριμένα όργανα και δεν ξέρω να έχει κινηθεί καμία τέτοια διαδικασία. Δεν έχω να συζητήσω κάτι. Συνεχίζω το έργο των αποκαλύψεων και ως ανεξάρτητος βουλευτής πλέον. Ήδη ετοιμάζουμε μια σειρά από πράγματα που έχουν να κάνουν με τη χρήση των χρημάτων του Ταμείου Ανάκαμψης στο χώρο της Υγείας.

Να πω σε όλη την Ελλάδα ότι δυστυχώς δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και εμείς υπουργοί Υγείας. Αν διαχειριστήκαμε μνημόνια και κάναμε τόσα πράγματα, αν είχαμε να διαχειριστούμε τόσα χρήματα θα είχαμε ένα άλλο σύστημα υγείας, τώρα απλά τρώνε τα λεφτά σε κόλλυβα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments