Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Απάντηση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με βίντεο [vid]

Ολυμπιακός: Απάντηση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με βίντεο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: BASKET LEAGUE 2022-2023 / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με ένα βίντεο που είχε ανεβάσει προ ημερών ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR

Η παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και όσα αναφέρθηκαν από τους ιδιοκτήτες της, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δημιούργησε έναν νέο κύκλο κόντρας.

Καθώς υπήρξε τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για κάποιες από τις δηλώσεις. Μια από τις τοποθετήσεις του ήταν μέσω βίντεο στο προφίλ του στο instagram, στο οποίο αναφέρθηκε σήμερα (27/7) η ΚΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι γίνεται χυδαία επίθεση στους ιδιοκτήτες της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ και πως αυτά τα φαινόμενα θα εκλείψουν.

“Τώρα όμως τι κατάλαβα. Κατάλαβα ότι είστε κομπλεξικά, κακά, κακά, πολύ κακά, με κακία, με πάρα πολύ κακία άνθρωποι, με αυτά τα οποία λέτε. Λοιπόν, ένα θα σας πω μόνο. Θα φτύσετε το γάλα της μάνας σας, τίποτα άλλο”, ανέφερε μεταξύ άλλων στο σχετικό βίντεο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Στην συνέχεια, στην λεζάντα του post του Ολυμπιακού, οι “ερυθρόλευκοι” σχολίασαν: “Νέα χυδαία επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Τέτοια φαινόμενα δεν έχουν θέση στον αθλητισμό και θα εκλείψουν”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments