Αθλητισμός

Ολυμπιακός Ναϊμέγκεν: Είχαν κέφια οι ερυθρόλευκοι [2-0]

Ολυμπιακός Ναϊμέγκεν: Είχαν κέφια οι ερυθρόλευκοι [2-0]

Πηγή Φωτογραφίας: [371051] ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΙΕΝΤΑΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / 13η ΗΜΕΡΑ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΣΦΠ - ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Μετά την ήττα από τον Άγιαξ, τη νίκη επί της Μαλίν και την ισοπαλία με την Αλ Καντσία, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις νίκες στα φιλικά τους παιχνίδια επικρατώντας με 2-0 της Ναϊμέγκεν

Με τους Ζέλσον και Μασούρα να σκοράρουν ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τη Ναϊμέγκεν στο τέταρτο φιλικό του παιχνίδι του στην Ολλανδία, κλείνοντας με θετικό τρόπο τον πρώτο κύκλο της προετοιμασίας του.

Μετά την ήττα από τον Άγιαξ, τη νίκη επί της Μαλίν και την ισοπαλία με την Αλ Καντσία, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις νίκες στα φιλικά τους παιχνίδια επικρατώντας με 2-0 της Ναϊμέγκεν.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε δοκάρι στο 28′ σε προσπάθεια του Αποστολόπουλου, ακολούθησε η ευκαιρία του Μασούρα και τελικά στο 31′ ήρθε και το γκολ, με τον Ζέλσον να κάνει ωραίο τελείωμα και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Λίγα λεπτά μετά, στο 36′, ο Μασούρας έσκαψε ωραία τη μπάλα, μετά το λάθος του τερματοφύλακα της Ναϊμέγκεν, γράφοντας το 2-0 και στο 42′ οι δύο σκόρερς συνεργάστηκαν και ο Έλληνας άσος τελείωσε τη φάση με σουτ που απέκρουσε ο γκολκίπερ των Ολλανδών.

Στο β’ μέρος, όπως είναι λογικό, ο Μεντιλίμπρ άρχισε σιγά-σιγά τις αλλαγές, με τον Ολυμπιακό να παραμένει καλύτερος από τη Ναϊμέγκεν και να έχει φάσεις για να πετύχει κι άλλα γκολ, με καλύτερη αυτή του 70ου λεπτού όταν ήταν η σειρά του Παπακανέλλου, με δυνατό σουτ, να σημαδέψει το δοκάρι.

Ολυμπιακός: Αναγνωστόπουλος (46′ Τζολάκης), Ροντινέι, Κουτσίδης, Πιρόλα (73′ Μουζακίτης), Αποστολόπουλος, Μπιανκόν (85′ Ρέτσος), Μπακούλας (73′ Αμπι), Παπακανέλλος (82′ Μπιελ), Μασούρας (64′ Ορτέγα), Ζέλσον Μαρτίνς (82′ Τσικίνιο) και Κωστούλας (64′ Κοστίνια).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments