Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Εξελίξεις με Τσάλοφ!

ΠΑΟΚ: Εξελίξεις με Τσάλοφ!

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//ΠΑΟΚ: Εξελίξεις με Τσάλοφ!

’ εξέλιξη βρίσκεται το ρωσικό πρωτάθλημα
Με τον 26χρονο διεθνή Ρώσο επιθετικό στον πάγκο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στη Νίζνι. Σ’ εξέλιξη βρίσκεται το ρωσικό πρωτάθλημα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στη Νίζνι σε ένα ματς που έχει το ενδιαφέρον του – και – για τον ΠΑΟΚ.

Κι ο λόγος – φυσικά – έχει να κάνει με την παρουσία του Φιοντόρ Τσάλοφ. Ο 26χρονος διεθνής επιθετικός της ρωσικής ομάδας αποτελεί το νο1 στόχο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει κι έχουν συμφωνήσει σε όλα, την ίδια στιγμή όμως, λόγω του ότι αποτελεί γέννημα-θρέμμα αυτής επιθυμεί να αποχωρήσει ομαλά και δίχως να χαλάσει τις άριστες σχέσεις που έχει με τον σύλλογο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, από τη στιγμή που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή, το μόνο που έχει να κάνει είναι να καταθέσει τη ρήτρα των τριών εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό του. Οι άνθρωποι της ομάδας διατηρούν «ανοικτό» δίαυλο επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη μάλιστα να έχει επικοινωνήσει μαζί του για να τον διαβεβαιώσει πως από την πλευρά του «Δικεφάλου» όλα θα γίνουν όπως πρέπει προκειμένου να μην έχει το παραμικρό θέμα τόσο με το περιβάλλον όπου βρίσκεται όσο και μ’ αυτό στο οποίο αναμένεται να ενταχθεί.

Πηγή: novasports.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments