Lifestyle

Για «γερά πορτοφόλια» το Όναρ: Εκατοντάδες ευρώ για μια νύχτα στο ξενοδοχείο των Μενεγάκη – Παντζόπουλου

Για «γερά πορτοφόλια» το Όναρ: Εκατοντάδες ευρώ για μια νύχτα στο ξενοδοχείο των Μενεγάκη – Παντζόπουλου

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/elenimenegaki

Μαγικές Διακοπές στην Άνδρο

Πριν από περίπου πέντε χρόνια, το ζευγάρι επέκτεινε και ανανέωσε την ξενοδοχειακή του επιχείρηση. Προστέθηκαν πέντε νέες βίλες, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό συγκρότημα που προσφέρει υψηλής ποιότητας διαμονή. Οι υπερπολυτελείς κατοικίες σχεδιάστηκαν από το αρχιτεκτονικό γραφείο του Τάσου Ζέππου, Zege architects. Βρίσκονται σε απόσταση 350 μέτρων από τη βοτσαλωτή και αμμώδη παραλία Άχλα, σε μια ήσυχη και πράσινη τοποθεσία με θέα στο Αιγαίο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη O N A R andros (@onar_andros)

Πολυτελείς Παροχές και Άνεση

Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο με πλακόστρωτη αυλή κάτω από τη σκιά πλατανιών, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακές συνταγές από την Άνδρο με εποχικά βιολογικά προϊόντα, φρέσκο ψάρι και τοπικά γαλακτοκομικά προϊόντα. Οι κλιματιζόμενες εξοχικές κατοικίες και βίλες είναι κατασκευασμένες με τοπική πέτρα και ξύλο, διακοσμημένες σε γήινες αποχρώσεις και λιτή επίπλωση. Κάθε μονάδα διαθέτει κουζίνα ή μικρή κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player.

Ο Μάκης Παντζόπουλος μοιράστηκε νέες μαγικές εικόνες από το Όναρ, οι οποίες απέσπασαν θετικά σχόλια από την Ελένη Μενεγάκη και τη μητέρα του. Η όμορφη τοποθεσία και οι εξαιρετικές παροχές κάνουν το Όναρ έναν ιδανικό προορισμό για πολυτελείς διακοπές.

Για όσους ενδιαφέρονται να απολαύσουν τη διαμονή τους στο Όναρ, μια σουίτα με θέα στη θάλασσα κοστίζει 282 ευρώ ανά βραδιά, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και άνεσης στην όμορφη Άνδρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments