Lifestyle

Θάνος Πετρέλης: Περήφανος πατέρας ο τραγουδιστής! Η κόρη του πέρασε στη Νομική Σχολή

Θάνος Πετρέλης: Περήφανος πατέρας ο τραγουδιστής! Η κόρη του πέρασε στη Νομική Σχολή

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΥΑΔΙΚΤΥΟ

Η φωτογραφία της κούκλας κόρης του

Το απόγευμα της Πέμπτης 25/7 ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής 2024 για τις Πανελλήνιες εξετάσεις στα ανώτατα ιδρύματα της χώρας από το υπουργείο Παιδείας. Έτσι, οι υποψήφιοι είδαν τις βάσεις εισαγωγής αλλά και σε ποιο τμήμα ακριβώς έχουν γίνει δεκτοί!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanos Petrelis (@thanospetrelis)

Η κόρη του Θάνου Πετρέλη, Αγάπη όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πέρασε στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε την περηφάνια του για την εισαγωγή της μεγάλης κόρης του στο πανεπιστήμιο μετά από μία εξαντλητική χρονιά!

Να θυμίσουμε ότι ο Θάνος Πετρέλης και η Σοφία Μοσχοπούλου έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τις 3 κόρες τους (Αγάπη, Ζένια και Σήλια).

«Με την γυναίκα μου γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και δεν ζηλεύει. Όταν εκτόξευαν εσώρουχα ήταν παρούσα φαντάσου. Μαζί με την σύζυγο έχω 4 κορίτσια στο σπίτι, με έχουν πασά, δεν έχω παράπονο. Δεν σκέφτομαι από τώρα ότι θα έρθει κάποιος σύντροφος των κοριτσιών, αλλά είναι ότι πιο φυσιολογικό. Έχω πει στις κόρες μου ότι πρέπει να προσέχουν πολύ και να μην ντραπούν να μας αναφέρουν κάτι που ίσως συμβεί», είχε αναφέρει ο Θάνος Πετρέλης για την σύζυγό του και τις κόρες του σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Θάνος Πετρέλης για την επιτυχία της κόρης του στις Πανελλήνιες:

Αν και ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής είναι αρκετά ενεργός στα social media, καιρό είχε να δημοσιεύσει φωτογραφίες των κοριτσιών του.

Ωστόσο με αφορμή το καλοκαίρι και την αποφοίτηση της μεγαλύτερης κόρης του, έκανε μια εξαίρεση. Γεμάτος περηφάνια έδειξε την κόρη του Αγάπη και της ευχήθηκε ο,τι καλύτερο στη νέα της ενήλικη ζωή.

Ο Θάνος Πετρέλης είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς και σύζυγος. Μιλώντας παλιότερα στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα, είχε πει χαρακτηριστικά:

«Μαζί με την σύζυγο έχω 4 κορίτσια στο σπίτι, με έχουν πασά, δεν έχω παράπονο. Δεν σκέφτομαι από τώρα ότι θα έρθει κάποιος σύντροφος των κοριτσιών, αλλά είναι ότι πιο φυσιολογικό. Έχω πει στις κόρες μου ότι πρέπει να προσέχουν πολύ και να μην ντραπούν να μας αναφέρουν κάτι που ίσως συμβεί».

Εκτός από τη Ζένια και την Αγάπη, ο Θάνος Πετρέλης και η Σοφία Μοσχοπούλου, έχουν ακόμη μία κόρη, τη Σήλια, φωτογραφίες της οποίας έχουμε να δούμε πολύ καιρό. Για την ακρίβεια από τον Ιανουάριο του 2023, τότε που ο τραγουδιστής της είχε ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments