Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Δίνουμε όλες τις δυνάμεις μας για το δυστύχημα στην Κυπαρισσία

Άδωνις Γεωργιάδης: Δίνουμε όλες τις δυνάμεις μας για το δυστύχημα στην Κυπαρισσία

Πηγή Φωτογραφίας: [368715] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Τα πιο θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των χαμένων.

Την άμεση και αμέριστη παρέμβαση του Εθνικού Συστήματος Υγείας για τη ζωή και την περίθαλψη από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στον δρόμο Πύργου/Κυπαρισσίας, τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με ανάρτησή του στην κοινωνική πλατφόρμα Χ, ο υπουργός Υγείας εκφράζει «συλλυπητήρια στις οικογένειες των τόσο άδικα σκοτωμένων» και δεσμεύεται πως «θα βάλουμε τα δυνατά μας για την σωτηρία όμως όσων ανασύρθηκαν ζωντανοί».

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο οδηγός νταλίκας που κατευθυνόταν προς Κυπαρισσία έχασε τον έλεγχο, μπαίνοντας σε ευθεία, μετά από μια «δύσκολη» στροφή, το όχημα «δίπλωσε», πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τρία διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας το θανατηφόρο τροχαίο. Τα αυτοκίνητα βρέθηκαν κάτω από τη νταλίκα.

Επισημαίνεται ότι οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για την απεγκλωβισμό των θυμάτων, καθώς το ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα έχει καταπλακωθεί πλήρως από τη νταλίκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments