Πολιτική

Άδωνις για Πολάκη: Άνθρακες ο θησαυρός του δήθεν «λαγωνικού»

Άδωνις για Πολάκη: Άνθρακες ο θησαυρός του δήθεν «λαγωνικού»

Πηγή Φωτογραφίας: [365849] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024" / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Μπέρδεψε γιατρό με καθηγητή Πανεπιστημίου.

Στη νέα γκάφα Πολάκη, ο οποίος μπέρδεψε έναν γνωστό ιατρό με έναν πανεπιστημιακό δάσκαλο, αναφέρεται ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως ενημερώνει ο υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ διέρρεε ότι  θα απεκάλυπτε ένα φοβερό σκάνδαλο στα προτεινόμενα από τον Άδωνι πρόσωπα για την στελέχωση της εθνικής αρχής υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Ωστόσο, τί απεδείχθη; Ότι «ο Πολάκης  είχε μπερδέψει τον γνωστό ιατρό/ιδιοκτήτη Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής από την Αθήνα κ. Κων/νο Πάντο, με τον Καθηγητή του ΑΠΘ από την Θεσσαλονίκη κ. Γεώργιο Πάντο!».

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, καταλήγει ο υπουργός Υγείας, «πόσο «ικανός» στο ψάξιμο είναι και πόση αξία έχουν οι διάφορες καταγγελίες αυτού του ανθρώπου. Αξιοθρήνητος, πάντα ψάχνει για καυγά και για το πώς θα κατηγορήσει τους άλλους», καταλήγει ο Άδωνις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments