Trash

Σελίν Ντιόν: Αποθεώθηκε από τον κόσμο έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι

Σελίν Ντιόν: Αποθεώθηκε από τον κόσμο έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η pop star Σελίν Ντιόν αναμένεται να τραγουδήσει στην αποψινή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, στην πρώτη της εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της.

Ήταν Δεκέμβριος του 2022 όταν η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε ότι παλεύει με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου, με αποτέλεσμα η καριέρα της να έχει μπει σε δεύτερη μοίρα και να έχει αφοσιωθεί στην φροντίδα του εαυτού της. Περίπου δύο χρόνια μετά, η Καναδή τραγουδίστρια, ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στη σκηνή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Αυτό που ακουγόταν ως φήμη το τελευταίο διάστημα, αναμένεται να επιβεβαιωθεί το βράδυ της Παρασκευής, καθώς η Σελίν Ντιόν θα ανέβει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Η 56χρονη pop star βρίσκεται στην Πόλη του Φωτός από τη Δευτέρα, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα ερμηνεύσει το κλασικό «La Vie en Rose» της Έντιθ Πιαφ, έχοντας τη Lady Gaga στο πλευρό της.

Μια είδηση που έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στους θαυμαστές της. Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης εκατοντάδες άνθρωποι είχαν μαζευτεί έξω από το ξενοδοχείο της Σελίν Ντιόν στο Παρίσι και την αποθέωσαν τη στιγμή που έφτασε. Η ίδια, η οποία εμφανίστηκε φορώντας ένα σύνολο Dior, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και τους ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή.

Η εμφάνισή της στην αποψινή τελετή έναρξης αναμένεται να είναι η πρώτη της μετά την άνοιξη του 2020, όταν είχε δώσει μια εντυπωσιακή συναυλία στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο του «Courage World Tour», αλλά όχι και η πρώτη της σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Σελίν Ντιόν είχε εμφανιστεί και στην Ατλάντα το 1996, όπου ερμήνευσε το «The Power of the Dream» κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης την οποία παρακολούθησαν 3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμo.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments