Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ξεκίνημα με το δεξί για την Εθνική ομάδα πόλο επί της Ρουμανίας

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ξεκίνημα με το δεξί για την Εθνική ομάδα πόλο επί της Ρουμανίας

Πηγή Φωτογραφίας: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 2η ΗΜΕΡΑ / ΠΟΛΟ / ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η Εθνική ομάδα πόλο έχει πάει στο Παρίσι με στόχο να διεκδικήσει ένα μετάλλιο και το ξεκίνημά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 ήταν καλό αφού νίκησε με 14-7 τη Ρουμανία χωρίς να χρειαστεί να πατήσει γκάζι

Η Εθνική ομάδα πόλο έχει πάει στο Παρίσι με στόχο να διεκδικήσει ένα μετάλλιο και το ξεκίνημά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 ήταν καλό αφού νίκησε με 14-7 τη Ρουμανία χωρίς να χρειαστεί να πατήσει γκάζι.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι δεδομένη οπότε όλοι, ακόμη και οι Ρουμάνοι, ήξεραν ποιος θα πάρει τη νίκη. Καμία έκπληξη επομένως, με την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου να μπαίνει καλά στο παιχνίδι, να προηγείται με 4-2 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου και να μεγαλώνει τη διαφορά (9-4) λίγο πριν το τέλος του δεύτερου.

Το παιχνίδι, με λίγα λόγια, είχε κριθεί από νωρίς και από εκεί και πέρα η Εθνική μας ομάδα έκανε συντήρηση δυνάμεων στα επόμενα δύο οκτάλεπτα, επικρατώντας τελικά με 14-7.

Έτσι, η Ελλάδα είναι στη βαθμολογία μαζί με τις Κροατία και Ιταλία που νίκησαν Μαυροβούνιο και ΗΠΑ αντίστοιχα, με τις τέσσερις πρώτες ομάδες του ομίλου να παίρνουν την πρόκριση και το Μαυροβούνιο να είναι ο επόμενος αντίπαλος (30/8) της Εθνική μας ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments