Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Αέρας» η Μαρία Σάκκαρη! Προκρίθηκε με περίπατο στις “32”

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Αέρας» η Μαρία Σάκκαρη! Προκρίθηκε με περίπατο στις “32”

Πηγή Φωτογραφίας: FED CUP 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)

«Το μετάλλιο είναι κάτι πολύ μακρινό, υπάρχουν πολλά ματς ακόμα» τόνισε η ελληνίδα τενίστρια

Χαμηλό εμπόδιο αποδείχθηκε Ντάνκα Κόλινιτς για τη Μαρία Σάκκαρη που νίκησε εύκολα τη Μαυροβούνια με 2-0 σετ (6-0, 6-1) μετά από 58 λεπτά αγώνα και συνεχίζει στον επόμενο γύρο του μονού γυναικών στο Παρίσι.

Η ελληνίδα τενίστρια (Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης) επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό της στο παιχνίδι και απειλήθηκε ελάχιστα από την αντίπαλό της στο πρώτο σετ, με αποτέλεσμα να το κατακτήσει χωρίς να χάσει game.

Στο δεύτερο σετ η Κόβινιτς έκανε την έκπληξη, καθώς έκανε break στο σερβίς της Σάκκαρη, αλλά η Ελληνίδα απάντησε με την κατάκτηση πέντε διαδοχικών games.

Η Κόβιντς απείλησε να της σπάσει για δεύτερη φορά το σερβίς και να μειώσε σε 5-2, όμως η Σάκκαρη έσβησε τέσσερα break points και πήρε το σετ, επικρατώντας με 6-1.

«Είχα πολύ άγχος γιατί στους Αγώνες εκπροσωπούμε ακόμα περισσότερο της χώρα μας και ελπίζω να μείνουμε εδώ όσο περισσότερο γίνεται. Έχω έναν στόχο στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά υπάρχουν πολλές καλές τενίστριες εδώ και δεν θέλω να κοιτάζω πολύ μπροστά. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, γνωρίζω το στάδιο και τους χώρους, νιώθω πολύ οικεία και το απολαμβάνω». Αισθάνομαι πολύ καλά. Το μετάλλιο είναι κάτι πολύ μακρινό, υπάρχουν πολλά ματς ακόμα», τόνισε μετά το ματς η Σάκκαρη μιλώντας στην ΕΡΤ.

Επόμενη αντίπαλος για την Σάκκαρη στο μονό γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι η νικήτρια του ζευγαριού Αλεξαντρόβα – Γουάν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments