Αθλητισμός

Συγκλονιστική προσπάθεια αλλά ήττα για την Ελλάδα με τον Καναδά [79-86]

Συγκλονιστική προσπάθεια αλλά ήττα για την Ελλάδα με τον Καναδά [79-86]

Πηγή Φωτογραφίας: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 1η ΗΜΕΡΑ / ΜΠΑΣΚΕΤ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΝΑΔΑΣ//EUROKINISSI

Τεράστια προσπάθεια από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με 34 πόντους

Με όλες τις δυνάμεις της πάλεψε η Εθνική ομάδα μπάσκετ κόντρα στους NBAers του Καναδά, στη συγκλονιστική πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Λιλ, όμως, η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με 86-79.

Τεράστια προσπάθεια από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με 34 πόντους, αλλά και από τον Κώστα Παπανικολάου με 17. Από τον Καναδά έλαμψε ο Αρ Τζέι Μπάρετ με 23 πόντους, ενώ 21 πρόσθεσε ο Σάι Γκίλτζιους – Αλεξάντερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@hellenicbf)

Τα δεκάλεπτα: 22-26, 38-48, 60-68, 79-86

Ο Γκίλτζιους Αλεξάντερ μπήκε με μεγάλο κέφι στο παιχνίδι, όπως και ο Ντίλον Μπρουκς, με τους Καναδούς να οικοδομούν ένα προβάδισμα της τάξεως των 8 πόντων (7-15). Η Ελλάδα αδυνατούσε έστω να κατεβάσει τη μπάλα, με τους Καλάθη και Γουόκαπ να μοιάζουν εντελώς εκτός ρυθμού, ενώ μόνο ο Αντετοκούνμπο είχε σκοράρει εντός πεδιάς. Η διαφορά ολοένα και μεγάλωνε με τον Μπάρετ να ευστοχεί σε τρίποντο και να γράφει το 9-22, ύστερα από εφτά λεπτά παιχνιδιού. Η “γαλανόλευκη” στη συνέχεια με την είσοδο του Μήτογλου και του Τολιόπουλου, έγινε πιο επιθετική, έβαλε τα σουτ με τον Παπανικολάου, ενώ έγινε και πιο σκληρή και στην άμυνα. Το 19-24, έδωσε ψυχολογία στους Έλληνες διεθνείς, που έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο μείον τέσσερα (22-26), αποδεικνύοντας πως έχουν ποιότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments