Διεθνή

Νέες απειλές Ερντογάν σε Ισραήλ: «Όπως ακριβώς μπήκαμε στη Λιβύη, το ίδιο θα κάνουμε και σ’αυτούς»

Νέες απειλές Ερντογάν σε Ισραήλ: «Όπως ακριβώς μπήκαμε στη Λιβύη, το ίδιο θα κάνουμε και σ’αυτούς»

Πηγή Φωτογραφίας: FILE PHOTO: Turkish President Tayyip Erdogan gives a statement after a cabinet meeting in Ankara, Turkey, May 17, 2021. Murat Cetinmuhurdar/PPO/Handout via REUTERS

Πριν λίγες ημέρες είχε αποκαλέσει τον Μπενιαμίν Νετανιάχου «Χίτλερ της εποχής μας» και «χασάπη»

Νέα σκληρή επίθεση εξαπέλυσε προς το Ισραήλ ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αυτήν τη φορά, ο Ερντογάν απείλησε ευθέως το Ισραήλ, σε συνεδρίαση του κόμματός του και μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει και για ευθεία παρέμβαση όπως έγινε με την περίπτωση της Λιβύης.

Σύμφωνα με το τουρκικό μέσο haberler.com, αναφέρθηκε στην πρόοδο της Τουρκίας στην αμυντική βιομηχανία και είπε: «Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί ώστε το Ισραήλ να μην μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα στην Παλαιστίνη. Όπως ακριβώς μπήκαμε στο Καραμπάχ και στη Λιβύη, το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτούς. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας εμποδίζει να το κάνουμε. Απλά πρέπει να είμαστε αρκετά δυνατοί για να κάνουμε αυτά τα βήματα».

Θυμίζουμε ότι προ ολίγων ημερών είχε αποκαλέσει τον Μπενιαμίν Νετανιάχου «Χίτλερ της εποχής μας» και «χασάπη».

Μιλώντας σε εκδήλωση για το τουρκικό πρόγραμμα ενίσχυσης της υψηλής τεχνολογίας, ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε στην ομιλία του Μπενιαμίν Νετανιάχου, προχτές Τετάρτη, ενώπιον της κοινής συνεδρίασης των δύο σωμάτων του αμερικανικού Κογκρέσου. «Από τις 7 Οκτωβρίου, οι άνθρωποι παρακολουθούν από μακριά τη δολοφονία μωρών σαν να βλέπουν κινηματογραφική ταινία. Ο δολοφόνος τους Νετανιάχου χειροκροτείται στις ΗΠΑ. Τι είδους έργο είναι αυτό; Είναι δυνατόν να το καταλάβει κανείς αυτό; Τι γίνεται με τη δημοκρατία, τι γίνεται με την ελευθερία, τι γίνεται με τα ανθρώπινα δικαιώματα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments