Lifestyle

Κανείς δεν το περίμενε – Παντρεύεται η Αθηνά Οικονομάκου; – Πρώτη αντίδραση

Κανείς δεν το περίμενε – Παντρεύεται η Αθηνά Οικονομάκου; – Πρώτη αντίδραση

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@athinao1konomakou)

Νέα σελίδα έχει γυρίσει στην προσωπική της ζωή η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία, όπως είναι γνωστό τους τελευταίους μήνες, είναι πολύ ερωτευμένη και σε σχέση με τον κούκλο Μπρούνο Τσερέλα, πρώην μπασκετμπολίστα και επιχειρηματία από την Αργεντινή.

Η Αθηνά Οικονομάκου ζει ένα νέο μεγάλο έρωτα λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα, τον γάμο! Νέα σελίδα έχει γυρίσει στην προσωπική της ζωή η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία, όπως είναι γνωστό τους τελευταίους μήνες, είναι πολύ ερωτευμένη και σε σχέση με τον κούκλο Μπρούνο Τσερέλα, πρώην μπασκετμπολίστα και επιχειρηματία από την Αργεντινή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Οι δυο τους είναι μαζί από τον Απρίλιο (ή από τον Μάρτιο, κατ’ άλλους), ενώ πρόσφατα η ηθοποιός διέγραψε τις φωτογραφίες της από το Instagram στις οποίες ήταν μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο (αν και οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις, λόγω των παιδιών τους).

Παράλληλα, η Αθηνά, που είναι στα καλύτερά της, όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα κοινωνικά δίκτυα, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Μπρούνο στην Ιταλία ενώ, για όσους την ρωτούν αν ετοιμάζεται για το… δεύτερο στεφάνι, εκείνη απλώς χαμογελάει αινιγματικά αφού απολαμβάνει τον έρωτά της στο φουλ και δεν την νοιάζει (προς το παρόν) καμία «επισημοποίηση σχέσης».

Περιοδικό Down Town

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments