Lifestyle

Παντελής Τουτουντζής: Στην Κρήτη με τον μέλλοντα σύζυγο και τα παιδιά τους για την ονομαστική του εορτή

Παντελής Τουτουντζής: Στην Κρήτη με τον μέλλοντα σύζυγο και τα παιδιά τους για την ονομαστική του εορτή

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@pantelis_toutountzis)

Οι δυο άντρες θα παντρευτούν τον Αύγουστο σε παραλία κοντά στα Μάταλα

Το Σάββατο 27 Ιουλίου ο Παντελής Τουτουντζής δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις φωτογραφίες του με την οικογένειά του από τη μέρα που είχε την ονομαστική του εορτή.

Λίγο πριν τον γάμο του με τον επί χρόνια σύντροφό του, make up artist πέρασε με την οικογένειά του μερικές στιγμές χαλάρωσης και πόζαρε τόσο με τον μέλλοντα σύζυγο όσο και με τα παιδιά τους από το ξενοδοχείο που διέμειναν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κρήτη, αλλά και από διάφορα άλλα μέρη που επισκέφτηκαν.

«Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους να χαίρονται όλα τα δώρα της ζωής» έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pantelis Toutountzis (@pantelis_toutountzis)

«Θα παντρευτούμε με κουμπάρα την Ελένη Φουρέιρα»

Λίγους μήνες πριν, ο Παντελής Τουτουντζής αποκάλυψε ότι θα παντρευτεί τον σύντροφό του φέτος το καλοκαίρι σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο γνωστός make up artist, επίσης, ανακοίνωσε ότι κουμπάρα στον γάμο του θα είναι η Ελένη Φουρέιρα, με την οποία διατηρούν πολύ στενή φιλία, και ότι ο γάμος θα λάβει χώρα τον Αύγουστο στην Κρήτη.

Μιλώντας στο περιοδικό «OK!», ο Παντελής Τουτουντζής δήλωσε: «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμό, δίπλα στα Μάταλα, στη νότια Κρήτη. Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, θα είναι στα τέλη Αυγούστου, προσπαθούμε να είναι μαζί όλοι μας οι φίλοι. Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και κάποιοι άλλοι μάρτυρες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments