Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης θα διαλύσει όλο τον ΣΥΡΙΖΑ [pic]

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης θα διαλύσει όλο τον ΣΥΡΙΖΑ [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: [370796] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)

Χάος χωρίς τέλος στην αξιωματική αντιπολίτευση

Την εκτίμηση ότι, μετά και την παρέμβαση του Κασσελάκη, ο Πολάκης θα οδηγήσει αναπόδραστα τον ΣΥΡΙΖΑ στην πλήρη διάλυση, εκφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με ανάρτησή του στην κοινωνική πλατφόρμα Χ, ο υπουργός Υγείας διαπιστώνει πως ο Κασσελάκης ετοιμάζεται να επαναφέρει τον βουλευτή Χανίων «μετά βαΐων και κλάδων έως τον Οκτώβριο».

Σύμφωνα με τον Άδωνι, «έως τότε προφανώς θα έχει διώξει άλλους βουλευτές που ήδη βγήκαν και στηλίτευσαν την συμπεριφορά του και φυσικά την κα Λινού, την οποία ο Πολάκης κατηγόρησε ότι «έστησε συνωμοσία…» δηλ ότι έκλαψε επίτηδες για να διώκουν τον Πολάκη κατ´εντολήν μου (;)…..τώρα πραγματικά τέτοιο χάος έχετε ξαναδεί σε κόμμα;

Και ο υπουργός Υγείας καταλήγει, σαρκάζοντας: «Μπράβο Παυλάρα. Τελικά θα τον διαλύσεις όλο τον Σύριζα, εύγε!».

Υπενθυμίζεται ότι, με βάση μεταμεσονύχτια ανάρτησή του, σε «διαρροές» σχετικά με το θέμα Πολάκη, χωρίς να κατονομάζει κάποιον, απαντά  ο  Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως «ο Παύλος Πολάκης διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος λόγω συμπεριφοράς που δεν αρμόζει στο κοινοβούλιο». Επισημαίνει ωστόσο ότι «είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν».

«Αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο», τονίζει ο κύριος Κασσελάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments