Πολιτική

Μητσοτάκης για Ολυμπιακούς Αγώνες: Εντυπωσιακή η τελετή έναρξης, αλλά με αισθητικές ατέλειες

Μητσοτάκης για Ολυμπιακούς Αγώνες: Εντυπωσιακή η τελετή έναρξης, αλλά με αισθητικές ατέλειες

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ STAR ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ (Γ.Τ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

Ο πρωθυπουργός σχολίασε και την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια την οποία παρακολούθησε από κοντά.

Για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε στον Σηκουάνα για να παρακολουθήσει από κοντά την τελετή, η οποία προκάλεσε ποικίλα και αντικρουόμενα σχόλια.

Απαντώνστας σε ερωτήσεις του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το θέαμα «εντυπωσιακό», ωστόσο σημείωσε ότι «κάποια πράγματα αισθητικά μπορεί να μην μας άρεσαν», επισημαίνοντας παράλληλα ότι η τελετή έναρξης του 2004 αποτελεί «σημείο αναφοράς».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος έδειξε έτοιμος για ακόμα ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, σημειώνοντας ότι πρόκειται για έναν εντυπωσιακό αθλητή που αγωνίζεται σε ένα πολύ δύσκολο άθλημα. Παράλληλα έστειλε προς όλους του αθλητές της ελληνικής αποστολής το μήνυμα «πάμε δυνατά».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Δημοσιογράφος: Παρακολουθήσατε δια ζώσης την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Πως σας φάνηκε; Κ. Μητσοτάκης: Ήταν σίγουρα κάτι πολύ εντυπωσιακό. Κάποια πράγματα αισθητικά μπορεί να μην μας άρεσαν, αλλά ήταν μία πολύ καλή προσπάθεια. Ίσως να είμαστε λίγο προκατειλημμένοι αλλά η τελετή έναρξης του 2004 είναι σημείο αναφοράς για εμάς. Ίσως ήταν καλύτερα σχεδιασμένο για την τηλεόραση, παρά για τους θεατές. Δημοσιογράφος: Είδατε σήμερα τον αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια. Ποια είναι η γνώμη σας; Κ. Μητσοτάκης: Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι πάντα πολύ εντυπωσιακός αθλητής. Όταν βλέπεις ζωντανά τον αθλητή καταλαβαίνεις το πόσο δύσκολο είναι αυτό το άθλημα. Δημοσιογράφος: Τι σημαίνουν για εσάς οι ολυμπιακοί Αγώνες. Ξέρουμε ότι είστε φίλος του αθλητισμού. Κ. Μητσοτάκης: Δεν είχα πάει σε Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2004. Για εμάς τους Έλληνες οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν ξεχωριστή σημασία. Είμαι πολύ συγκινημένος και πολύ χαρούμενος ως φίλαθλος που βλέπουμε τους αθλητές μας να προσπαθούν για το καλύτερο». Δημοσιογράφος: Έχετε δείξει ότι «επενδύετε» στον αθλητισμό και φέτος είναι μία πολύ καλή χρονιά για την Ελλάδα… Κ. Μητσοτάκης: Φέτος είναι μέχρι στιγμής μία πολύ καλή αθλητική χρονιά. Το σημαντικότερο είναι να βάζουμε τις βάσεις και τις σωστές υποδομές για να μπορούμε να διακρινόμαστε σε πολλά διαφορετικά αθλήματα και κυρίως να δίνουμε τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να βρουν το σπορ που τους ενδιαφέρει περισσότερο. Η συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τις ομοσπονδίες πρέπει να είναι πάντα πολύ στενή. Δημοσιογράφος: Τέλος, μιας και είναι δίπλα μας ο κ. Καπράλος θα θέλαμε να μας στείλετε ένα μήνυμα για την προσπάθειά του και τους αθλητές μας. Κ. Μητσοτάκης: Το μήνυμα είναι ένα: Πάμε δυνατά να πετύχουμε το καλύτερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments