Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Κυρίαρχη η Σάκκαρη – Πήρε την πρόκριση για τις «16» [vid]

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Κυρίαρχη η Σάκκαρη – Πήρε την πρόκριση για τις «16» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [371067] ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 3η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 2-0 σετ (6-2, 6-1) της Κινέζας Γουέ Γουάν και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια. Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στις «16» του τουρνουά του Παρισιού, νικώντας με χαρακτηριστική ευκολία την Κινέζα Γουέ Γουάν στα δύο σετ (6-2, 6-1).

Οι δύο τενίστριες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν κάπως ιδιαίτερες συνθήκες διεξαγωγής αγώνα για τα δεδομένα ενός ολυμπιακού τουρνουά, καθώς οι κερκίδες του κορτ 14 των εγκαταστάσεων του “Ρολάν Γκαρός” ήταν… ερμητικά άδειες, καθώς την ίδια ώρα στο κεντρικό γήπεδο του “Philipe Chatrier” διεξαγόταν η “τιτανομαχία” ανάμεσα σε Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ με τις ιαχές των θεατών να σκεπάζουν την ατμόσφαιρα των πιο ιστορικών χωμάτινων γηπέδων του πλανήτη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, ωστόσο, εμφανίστηκε απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο της και κατάφερε μόλις στο 4ο γκέιμ του πρώτου σετ να “σπάσει” το σερβίς της 26χρονης Κινέζας, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ με 3-1.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments