Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη το βράδυ ο Φεντόρ Τσάλοφ

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη το βράδυ ο Φεντόρ Τσάλοφ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη το βράδυ ο Φεντόρ Τσάλοφ

Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φεντόρ Τσάλοφ από τον ΠΑΟΚ, με τον ποδοσφαιριστή να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το βράδυ

Πολύ κοντά σε ακόμη μία μεταγραφή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον Φεντόρ Τσάλοφ για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Τσάλοφ

Ακόμη ένα χατίρι του Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται πως θα ικανοποιηθεί, καθώς ο ΠΑΟΚ μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων κατάφερε να πείσει τον Φέντορ Τσάλοφ να πάρει το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο 26χρονος επιθετικός έδειχνε διστακτικός τον πρώτο καιρό για τη μετακίνηση του στους Πρωταθλητές Ελλάδος, μιας και ο “Δικέφαλος του Βορρά” είχε συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να καταβάλλει την ρήτρα αγοράς των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Η περίπτωση του Τσάλοφ είναι η τρίτη που αναμένεται να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τισουντάλι και θα ολοκληρώσει τις επόμενες ώρες τη μεταγραφή του Σόλα Σορτάιρ που αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments