Ελλάδα

“Άλλος Άνθρωπος”: Δίωξη για εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα στον Πολυχρονόπουλο και 2 συγγενείς του

“Άλλος Άνθρωπος”: Δίωξη για εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα στον Πολυχρονόπουλο και 2 συγγενείς του

Πηγή Φωτογραφίας: [363700] ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠτΔ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

O εισαγγελέας έκρινε πως η μητέρα και ο γαμπρός του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας, διευκόλυναν τη δράση του, καθώς από τους λογαριασμούς τους πέρασαν διάφορα ποσά προερχόμενα από τις δωρεές

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απαγγέλθηκαν σε βάρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, της μητέρας του και του γαμπρού του, για την υπόθεση της κακοδιαχείρισης των δωρεών που έφταναν στην κοινωνική κουζίνα «ο άλλος άνθρωπος».

Μετά την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας που διενεργήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με έναυσμα πόρισμα της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, στο οποίο αναφερόμενα ότι τουλάχιστον 600.000 ευρώ από δωρεές στον Άλλο Άνθρωπο διοχετεύτηκαν σε εταιρείες τυχερών παιχνιδιών και αναλήψεις μετρητών, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, της μητέρας του και του γαμπρού του, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Πολυχρονόπουλος: Αποκόμισε πάνω από 600.000 ευρώ σε τρια χρόνια

Κατά πληροφορίες, ο εισαγγελέας έκρινε πως η μητέρα και ο γαμπρός του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας, διευκόλυναν τη δράση του, καθώς από τους λογαριασμούς τους πέρασαν διάφορα ποσά προερχόμενα από τις δωρεές, χρήματα που φέρεται τελικά να κατέληγαν στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Το συνολικό ποσό που φέρεται να αποκόμισε την περίοδο 2020-2023, ξεπερνά τις 600.000 ευρώ, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές.

Πάντως, ο Κ. Πολυχρονόπουλος Αρμένιους η πως έχει τελέσει οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη.

Από εδώ και στο εξής την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης θα αναλάβει ανακριτής ενώπιον του οποίου θα κληθούν να απολογηθούν ο Κ. Πολυχρονόπουλος και τα συγγενικά του πρόσωπα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments