Lifestyle

Ηλίας Βρεττός για Δέσποινα Βανδή: «Κανονικά η μουσική θα έπρεπε να ενώνει»

Ηλίας Βρεττός για Δέσποινα Βανδή: «Κανονικά η μουσική θα έπρεπε να ενώνει»

Πηγή Φωτογραφίας: screen

Όσα είπε για το επεισόδιο με τη Δ. Βανδή στη Σμύρνη

Στην κάμερα του Summer’s Cool μίλησε ο Ηλίας Βρεττός.

Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε για την εμπειρία του από την τηλεόραση, το πρόσφατο περιστατικό με τη Δέσποινα Βανδή στη Σμύρνη, καθώς και τη βιογραφική ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Vrettos (@vrettos_ilias)

«Η Δέσποινα είναι ένας πάρα πολύ ώριμος άνθρωπος και νομίζω ότι, εάν έπραξε κάπως, θα το σκέφτηκε πολύ σοβαρά για να το κάνει. Σε κάθε περίπτωση, άλλο μουσική και άλλο πολιτική. Κανονικά η μουσική θα έπρεπε να ενώνει, να τη χρησιμοποιούμε για να γίνουμε φίλοι», σχολιάζει ο Ηλίας Βρεττός.

«Θεωρώ πολύ δύσκολο task να υποδυθείς έναν τεράστιο θρύλο του ελληνικού τραγουδιού. Ο Χρήστος Μάστορας είναι πολύ ταλαντούχος κι είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει εξαιρετικά. Εύχομαι καλή επιτυχία», απαντά ο τραγουδιστής σε ερώτηση για την ταινία «Υπάρχω».

«Η τηλεόραση μου άφησε πολύ γλυκιά γεύση, το απόλαυσα και με το παραπάνω. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, επειδή θέλω να επικεντρωθώ στη μουσική, θα ξανάκανα τηλεόραση μόνο εάν κάτι είχε να κάνει με την κύρια δουλειά μου. Επειδή τα έχω δοκιμάσει και τα δύο, θεωρώ ότι το τραγούδι είναι πολύ πιο δύσκολο από την παρουσίαση», δήλωσε σε άλλο σημείο ο Ηλίας Βρεττός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments