People

Αποκαλύφθηκε η ακριβής αιτία θανάτου της Σινέντ Ο’ Κόνορ

Αποκαλύφθηκε η ακριβής αιτία θανάτου της Σινέντ Ο’ Κόνορ

Πηγή Φωτογραφίας: August Hall Presents Sinead O'Connor

Στη σπαρακτική τελευταία της ανάρτηση στο X, η γεννημένη στο Δουβλίνο τραγουδοποιός περιέγραψε τον Σέιν ως «το μόνο άτομο που με αγάπησε ποτέ άνευ όρων».

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της Σινέντ Ο’ Κόνορ, ακριβώς έναν χρόνο από τότε που η αγαπημένη Ιρλανδή τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο.

Η Σινέντ Ο’ Κόνορ πέθανε από συνδυασμό χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ) και άσθματος, ανέφερε η Irish Independent.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sinead O’Connor (@oconnor.sinead)

Η 56χρονη τραγουδίστρια έδινε επίσης μάχη με μια λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος τη στιγμή του θανάτου της, έγραψε το δημοσίευμα.

Από τι πέθανε η Σινέντ Ο’ Κόνορ

Το πιστοποιητικό θανάτου της θρυλικής τραγουδίστριας του «Nothing Compares 2 U» σημειώνει ότι πέθανε από «επιδείνωση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας και του βρογχικού άσθματος μαζί με χαμηλού βαθμού λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος».

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου κλήθηκε στο διαμέρισμα της Ο’ Κόνορστο νοτιοανατολικό Λονδίνο στις 26 Ιουλίου 2023 μετά από αναφορές για μια γυναίκα που δεν είχε τις αισθήσεις της στο σημείο.

Αφού έγινε γνωστό ότι η νεκρή ήταν η Ο’ Κόνορ, οι αστυνομικοί έβγαλαν γρήγορα ανακοίνωση ότι ο θάνατός της δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος. η Ο’ Κόνορ άφησε πίσω της τρία παιδιά, τον Τζέικ, τη Ρόουζιν και τον Γέσουα. Ένας άλλος γιος, ο Σέιν, έβαλε τέλος στη ζωή του το 2022 σε ηλικία 17 ετών.

Στη σπαρακτική τελευταία της ανάρτηση στο X, η γεννημένη στο Δουβλίνο τραγουδοποιός περιέγραψε τον Σέιν ως «το μόνο άτομο που με αγάπησε ποτέ άνευ όρων».

Η Ο’Κόνορ ήταν γνωστή για τη χαρακτηριστική φωνή της, όπως και για το κοντό κούρεμα και τις πολιτικές της απόψεις.

Είχε προκαλέσει αντιδράσεις με την περιβόητη εμφάνισή της στο «Saturday Night Live» το 1992, όπου έσκισε μια φωτογραφία του Πάπα Ιωάννη Παύλου ΙΙ σε ζωντανή μετάδοση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments