Πολιτική

Άδωνις: Να λήξει η διαμάχη ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους για covid

Άδωνις: Να λήξει η διαμάχη ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους για covid

Πηγή Φωτογραφίας: [371075] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες να κάνουν το επικαιροποιημένο εμβόλιο

Την ανάγκη να ξεπεραστεί οριστικά η διαμάχη ανάμεσα σε εμβολιασμένους και σε ανεμβολίαστους όσον αφορά τον covid – 19 υπογράμμισε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο συγκεκριμένα, ααπαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Νίκης κ. Σπύρου Τσιρώνη με θέμα «Ανανέωση συμβάσεων επικουρικού προσωπικού νοσοκομείων του ΕΣΥ», ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως «έρχεται για πολλοστή φορά από το κόμμα ΝΙΚΗ το ζήτημα του εμβολιασμού για τον covid 19. Η πανδημία ήταν ένα πρωτόγνωρο γεγονός. Βρέθηκε το εμβόλιο. Όταν ανέλαβα διέγραψα τα πρόστιμα στους ηλικιωμένους. Η αντίδραση στον εμβολιασμό είναι ως ένα βαθμό κατανοητή, είναι ανθρώπινη. Αλλά δεν είναι κοινωνικά υπεύθυνο και δίκαιο κάποιοι ανεμβολίαστοι να «κρατούν» κλίνες ΜΕΘ.

Κάνω λοιπόν δημόσια έκκληση σε όσους είναι άνω των 60 ετών να κάνουν το ετήσιο εμβόλιο για την πανδημία. Ο covid μεταλλάσσεται διαρκώς. Όπως κάνουμε το ετήσιο εμβόλιο κατά της γρίπης, έτσι πρέπει να κάνουμε και το εμβόλιο κατά του covid. Πρέπει να λήξει η διαμάχη εμβολιαστών – ανεμβολιαστών. Και ανεμβολίαστος είναι σήμερα αυτός που δεν έχει κάνει το πιο πρόσφατο, το επικαιροποιημένο εμβόλιο», σημείωσε ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments