Πολιτική

Μαρινάκης: Ανακοινώνονται μέσα στην ημέρα οι νέοι γενικοί γραμματείς [vid]

Μαρινάκης: Ανακοινώνονται μέσα στην ημέρα οι νέοι γενικοί γραμματείς [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Μαρινάκης: Ανακοινώνονται μέσα στην ημέρα οι νέοι γενικοί γραμματείς [vid]

Ο σχεδιασμός είναι να υπάρξει μια ανακοίνωση σήμερα μετά το μεσημέρι, είπε ο Παύλος Μαρινάκης

Ανακοινώνονται μετά το μεσημέρι οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων, μετά από απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ο σχεδιασμός είναι να υπάρξει μια ανακοίνωση σήμερα μετά το μεσημέρι από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, όσον αφορά στους νέους γενικούς γραμματείς των υπουργείων.

Μαρινάκης: Ενισχύουμε τα νοικοκυριά για να ανταποκριθούν στις αυξήσεις του ρεύματος

«Η κυβέρνηση ενισχύει τα νοικοκυριά για να ανταποκριθούν στις αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος» επισήμανε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης,

Είπε, ειδικότερα: «Η κυβέρνηση με απόφαση του Πρωθυπουργού ενισχύει τα νοικοκυριά για να ανταποκριθούν στις αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος, όπως έχει ήδη ανακοινώσει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ταυτόχρονα, το σχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για τη μείωση του κόστους ζωής -την αποκλιμάκωση των τιμών στα τρόφιμα και τα βασικά είδη διαβίωσης των νοικοκυριών- είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ενισχύεται ο θεσμικά αρμόδιος φορέας για τον ελεύθερο ανταγωνισμό -η Επιτροπή Ανταγωνισμού- με 50 νέες προσλήψεις ειδικών επιστημόνων».

Θα γίνονται ψηφιακά μαθήματα σε μαθητές που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές, είπε ακόμη, αναφερόμενος στην εφαρμογή του ψηφιακού σχολείου.

«Το ψηφιακό φροντιστήριο θα ενδυναμώσει όλες τις τάξεις. Για την Γ’ Λυκείου θα υπάρχει ζωντανή διδασκαλία για όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ πρόσθεσε: «Ενισχύεται ο επαγγελματικός προσανατολισμός με ατομικές συνεδρίες με σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments