Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Τα φαβορί και ο στόχος της συμμετοχής στους 400.000 πολίτες

ΠΑΣΟΚ: Τα φαβορί και ο στόχος της συμμετοχής στους 400.000 πολίτες

Πηγή Φωτογραφίας: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ (ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI)

Ερωτηματικό παραμένει το αν θα φτάσουν όλοι οι υποψήφιοι έως το τέλος.

Η αποχώρηση από τη διεκδίκηση της ηγεσία του ΠΑΣΟΚ από την Μιλένα Αποστολάκη φούντωσε τις συζητήσεις στο εσωτερικό του κόμματος για επιπλέον “απώλειες” μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες.

Υπάρχει ανησυχία για το αν ο Γιάννης Καννελάκης θα φτάσει μέχρι τέλους, με πιθανή επιπλέον αποχώρηση καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές του Οκτωβρίου. Οι δημοσκοπήσεις βγαίνουν με δυσκολία, καθώς πολλοί δεν επιθυμούν να αποκαλυφθεί η δυναμική τους. Πληροφορίες από έμπειρους δημοσκόπους δείχνουν ότι η τριάδα Ανδρουλάκης, Δούκας και Γερουλάνος έχει το προβάδισμα, με την Άννα Διαμαντοπούλου να έχει δύσκολο έργο για να μπει στην κούρσα. Οι δημοσκόποι επισημαίνουν ότι παραμένει άγνωστη η δεξαμενή των ψηφοφόρων και η επίδραση που μπορεί να έχει η πρώην Υπουργός στο αποτέλεσμα.

Οι διαφωνίες μεταξύ των υποψηφίων εξακολουθούν να υπάρχουν, κυρίως λόγω της αντίδρασης του Ν. Ανδρουλάκη σχετικά με το μητρώο στελεχών του κόμματος. Αυτό προκαλεί ενόχληση και αναταράξεις στη Χαριλάου Τρικούπη, ενώ πολλοί υπογραμμίζουν την ανάγκη για απρόσκοπτη διαδικασία χωρίς εμπόδια, ακόμα και “διαδικαστικά”.

Παράλληλα, οι περισσότεροι στη Χαριλάου Τρικούπη εστιάζουν στη συμμετοχή, με πολλούς να εκφράζουν βεβαιότητα ότι ο αριθμός των ψηφοφόρων θα υπερβεί τις 300.000. Η Άννα Διαμαντοπούλου αναφέρει ακόμα υψηλότερο νούμερο, τις 400.000, υποστηρίζοντας ότι αυτό θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στην κοινωνία για την επιστροφή του κυβερνώντος ΠΑΣΟΚ. Σε αντίθεση περίπτωση, στελέχη του κόμματος ομολογούν ότι θα υπάρξει σοβαρό ζήτημα και ο νέος αρχηγός θα έχει ξεκινήσει το ματς με γκολ από τα αποδυτήρια.

Ορισμένοι προειδοποιούν ότι δεν πρέπει να συνεχιστούν οι σκληρές δημόσιες κόντρες, καθώς η συνοχή κρέμεται από μια κλωστή. Η δήλωση της Μιλένας Αποστολάκη αναφέρει την ανησυχία της για τις προσωπικές συγκρούσεις που μπορεί να απειλήσουν τη συνοχή της παράταξης και την αποφασιστικότητά της να αντιμετωπίσει αυτήν την εξέλιξη ως μέρος της λύσης και όχι της κρίσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments