Πολιτική

Συρεγγέλα: Ο ΣΥΡΙΖΑ αγαπά τον Πολάκη, ο οποίος εκφράζει αυτό που θέλουμε να πατάξουμε ως κοινωνία

Συρεγγέλα: Ο ΣΥΡΙΖΑ αγαπά τον Πολάκη, ο οποίος εκφράζει αυτό που θέλουμε να πατάξουμε ως κοινωνία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Συρεγγέλα: Ο ΣΥΡΙΖΑ αγαπά τον Πολάκη, ο οποίος εκφράζει αυτό που θέλουμε να πατάξουμε ως κοινωνία

"Αυτός ο κακοποιητικός λόγος θα πρέπει να καταδικάζεται σε όλες τις μορφές του και όχι μόνο αν λαμβάνει μέρος στη Βουλή", τόνισε η Μαρία Συρεγγέλα

Για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη, που οδήγησε τελικά στη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε η Μαρία Συρεγγέλα σήμερα, Δευτέρα 29/07, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας πως «αυτός ο κακοποιητικός λόγος θα πρέπει να καταδικάζεται σε όλες τις μορφές του και όχι μόνο αν λαμβάνει μέρος στη Βουλή».

Αμέσως μετά, η Μαρία Συρεγγέλα υπογράμμισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ αγαπά τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος εκφράζει αυτό που θέλουμε να πατάξουμε ως κοινωνία. Είναι το παλιό, είναι το “εγώ μόνο ξέρω, εσύ δεν γνωρίζεις”».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη λεκτική επίθεση που είχε δεχθεί η ίδια από τον Παύλο Πολάκη στον τηλεοπτικό αέρα, επισημαίνοντας ξανά πως αυτό που εκείνη του έλεγε και επέμενε ήταν απλώς να αποδείξει τους ισχυρισμούς του σχετικά με τους ανασφάλιστους.

«Όλα αυτά, όταν δεν μπορούμε να τα αποδείξουμε, περνάμε σε κακοποιητικό λόγο, φωνάζουμε και προσπαθούμε μ’ αυτόν τον τρόπο να καλύψουμε τον πολιτικό μας αντίπαλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπρόσθετα, η Μαρία Συρεγγέλα αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο του 2021 για τη βία και την κακοποίηση στον εργασιακό τομέα που θεσπίστηκε από τη ΝΔ και αφορά τόσο τον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

«Να λύνουμε τις διαφορές μας χωρίς να προσβάλλουμε και χωρίς να μειώνουμε», σημείωσε, ενώ παράλληλα υπενθύμισε πως η ΝΔ έχει προχωρήσει σε διαγραφές ακόμη και προσώπων που έχουν ζητήσει συγγνώμη, όταν νωρίτερα είχαν εκδηλώσει προκλητική συμπεριφορά.

Τέλος, η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος χαρακτήρισε fake news «ότι πάμε να καταργήσουμε και τα ψυχιατρικά κέντρα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το ακριβώς αντίθετο. Πάμε να βάλουμε μία τάξη στα ψυχιατρικά νοσοκομεία», ενώ σημείωσε ότι γίνονται προσπάθειες ώστε «τα κέντρα πρόληψης να υπάρχουν σε κάθε πόλη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments