Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Πέντε στελέχη της ΚΕ στηρίζουν τον Πολάκη -«Κακούς οιωνούς σηματοδοτεί η διαγραφή του»

ΣΥΡΙΖΑ: Πέντε στελέχη της ΚΕ στηρίζουν τον Πολάκη -«Κακούς οιωνούς σηματοδοτεί η διαγραφή του»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΣΥΡΙΖΑ: Πέντε στελέχη της ΚΕ στηρίζουν τον Πολάκη -«Κακούς οιωνούς σηματοδοτεί η διαγραφή του»

«Καλούμε την ηγεσία του κόμματος έστω και την ύστατη στιγμή και όσο ακόμα υπάρχει πολιτικός χρόνος, να προβεί στις απαραίτητες διορθωτικές αλλαγές», λένε

Μόλις λίγα 24ωρα μετά τη διαγραφή του, ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του κάλυψε τον Παύλο Πολάκη, εξαπολύοντας αιχμές κατά της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας στα περί «μισών» και «ολόκληρων» διαγραφών, ο πρόεδρος του κόμματος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όσοι «κρύβονται πίσω από διαρροές, ας ασχοληθούν με εκείνους καλύτερα», ενώ υποστήριξε πως «υπάρχουν άλλοι που εσκεμμένα και καθημερινά πληγώνουν το κόμμα πολιτικά για να υπηρετήσουν τις μικροφιλοδοξίες τους».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν στη συνέχεια πέντε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που ανήκουν στη… στενή προεδρική ομάδα. Πρόκειται για τους Γιαπιτζή Μιχάλη, Μπεχράκη Λεωνίδα, Οικονόμου Θανάση, Σαραντοπούλου Μαύρα και Χατζησάββα Μάρκο, οι οποίοι με άρθρο τους παρέχουν επίσης πλήρη στήριξη στον Παύλο Πολάκη και τονίζοντας ότι η διαγραφή του από την ΚΟ, «μόνο κακούς οιωνούς επιφυλάσσει για την πορεία του κόμματος».

«Δεν θα αφήσουμε κανέναν – η βάση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει κανέναν – να μετατρέψει το κόμμα σε μια συνιστώσα ενός αδιευκρίνιστου κεντροαριστερού μορφώματος τύπου «Ελιάς» που ίσως κάποιοι ονειρεύονται!», επισημαίνουν στο ίδιο άρθρο τα παραπάνω στελέχη της ΚΕ.

Όπως λένε δε, «δεν ξεχνάμε ότι ο Παύλος Πολάκης όλα αυτά τα χρόνια ήταν εκείνος που ξεσκέπαζε σκάνδαλα διαφθοράς στην Υγεία, τις τράπεζες και αλλού, ενώ επίσης κονταροχτυπήθηκε ανοιχτά και τεκμηριωμένα με κατεστημένα συμφέροντα».

«Καλούμε την ηγεσία του κόμματος έστω και την ύστατη στιγμή και όσο ακόμα υπάρχει πολιτικός χρόνος, να προβεί στις απαραίτητες διορθωτικές αλλαγές και αντικαταστάσεις στελεχών στον οργανωτικό τομέα και όπου αλλού κρίνει, προκειμένου να οδηγηθούμε με ομαλό και συμπεριληπτικό τρόπο σε ένα συνέδριο για την προσαρμογή του ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα σύγχρονο και ανοιχτό που θα εκφράζει τα συμφέροντα των πολλών. Σε ένα κόμμα που σε συμμαχία με την κοινωνία και τους προοδευτικούς πολίτες θα διαμορφώσει ένα ρεαλιστικό προοδευτικό πρόγραμμα που θα απαντάει στα πραγματικά προβλήματα του λαού και θα ξαναπάρει το τιμόνι της χώρας στα χέρια του», καταλήγουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments