Ζώδια

Αύγουστος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Αύγουστος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Πηγή Φωτογραφίας: pixabay.com

Μπήκαμε στο τέλος του καλοκαιριού κι όπως όλα δείχνουν, οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε αρκετά υψηλά επίπεδα, καθώς ο Αύγουστος φέρνει αρκετές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, αλλά και αναμονές και καθυστερήσεις. Ας πάμε να δούμε τα καινούργια αστρολογικά που φέρνει μαζί του...

Ο Ερμής, που είχε περάσει στις 26/7 στην Παρθένο, στις 5/8 θα βρεθεί σε στάση και στις 6/8 θα γυρίσει ανάδρομος και θα παραμείνει έως τις 30/8, φτάνοντας στις 21 μοίρες του Λέοντα. Θα επανέλθουν στο προσκήνιο προσωπικές, επαγγελματικές ή οικογενειακές υποθέσεις που απασχόλησαν. Καθυστερήσεις θα υπάρξουν και αρκετά κωλύματα, λάθος εκτιμήσεις και ταλαιπωρίες, το ίδιο και για σας τους Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς, αφού θα περάσει και στο ζώδιο του Λέοντα, αν και σε πρώτη φάση, θα δείτε να ακυρώνονται ή να αναβάλλονται επ’ αόριστον οικονομικά και ερωτικά σας θέματα. Ίσως όμως έρθουν και χρήματα που περιμένατε ή δανεικά που δεν σας είχαν επιστρέψει ή κάποιος/α πρώην κάνει δυναμική επανεμφάνιση.

– Η Νέα Σελήνη γίνεται 04/08, 14:11 ώρα Ελλάδας, 12° 33’ του Λέοντα κι εσείς του Σταθερού Σταυρού, Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί από την πρώτη κιόλας του μήνα καλείστε να καλείστε να κλείσετε οριστικά την πόρτα πίσω σας και να ξεκινήσετε έναν καινούργιο κύκλο τόσο στον επαγγελματικό, όσο και τον ερωτικό τομέα. Σαφώς τίποτα δε θα είναι εύκολο, αφού ενδεχομένως να χρειαστεί να έρθετε σε ρήξη ακόμα και με πολύ οικεία σας πρόσωπα ή να δώσετε ένα τέλος σε καταστάσεις που πλέον δε σας εξυπηρετούν. Πιθανόν να ρισκάρετε αλλαγές, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις είτε για συμβίωση-γάμο ή παιδί είτε για χωρισμό, να μετακομίσετε ή να αλλάξετε συθέμελα το χώρο σας. Στο παιχνίδι συμμετέχετε έμμεσα κι εσείς Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, όπου τα δεδομένα στον ερωτικό και οικονομικό σας τομέα αλλάζουν άρδην και πλέον διεκδικείτε να πάρετε αυτά που πραγματικά αξίζετε.

-Η Αφροδίτη 5/8, 5:20 πμ, περνά στην Παρθένο, δίνοντας μια πιο ρεαλιστική και «πραγματική» διάσταση στα ερωτικά πράγματα για εσάς τους Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς. Ωραία τα μεγάλα σχέδια και όνειρα, όμως κανείς δεν βάσισε τη σχέση του μόνο με αυτά. Ο έρωτας χρειάζεται και δουλειά να συντηρηθεί, οπότε σηκώστε τα μανίκια σας και ξεκινήστε, αν θέλετε να τον κρατήσετε. Από την άλλη, στην πράξη θα μετρηθεί και κάθε συνεργασία, όπως και τα πάρε-δώσε με την οικογένεια. Ευκαιρία είναι να φτιάξετε και το σπίτι σας ή να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας για να ανέλθετε επαγγελματικά. Εσείς πάλι, Ταύροι και Αιγόκεροι, τέτοια θέματα δεν αντιμετωπίζετε, γι’ αυτό και θα γίνετε περιζήτητοι στο αντίθετο φύλο. Οικονομικά και ερωτικά ευνοήστε και εσείς Λέοντες και Υδροχόοι, αρκεί να έχετε μέτρο!

-Η Πανσέληνος γίνεται στις 19/08, 21:24 ώρα Ελλάδας, στις 27° 14’ του Υδροχόου και ονομάζεται η Πανσέληνος του Οξύρρυγχου. Υδροχόοι, Λιοντάρια, Ταύροι και Σκορπιοί καλείστε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις, να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε θέματα της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής, είτε λόγω της ψυχολογικής πίεσης που θα σας ασκηθεί είτε λόγω γεγονότων που θα μεταβάλλουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, η καριέρα σας ή ζητήματα σπιτιού και οικογένειας θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Δε χρειάζεται πανικός και δράματα, αλλά ψυχραιμία και αποστασιοποίηση. Δεν αποκλείεται ένας έρωτας που θα αφήσει το στίγμα του βαθιά μέσα σε σας τους Κριούς, Ζυγούς και Τοξότες, όπως επίσης και μια σημαντική εξέλιξη στα οικονομικά σε σας Καρκίνους και Αιγόκερους.

– Ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, 22/8, 17:55, στρέφοντας τα φώτα σε σας Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς. Παρότι επηρεάζεστε άμεσα από τον ανάδρομο Ερμή, μην ξεχνάτε ότι σύντομα θα γυρίσει ορθόδρομος, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε εντυπώσεις και να αναδειχτείτε στον προσωπικό ή επαγγελματικό στίβο. Η πρακτικότητα, η οργάνωση, η τακτικότητα και η εργατικότητα της Παρθένου θα βοηθήσει, ώστε να συμμαζευτείτε από τις διακοπές και τις καλοκαιρινές κραιπάλες και να φτιάξετε τα πλάνα σας για την καινούργια σεζόν, που εκτός από δουλειές μπορεί να περιλαμβάνουν και οτιδήποτε αφορά στην υγεία σας και τη διατροφή ή την άσκηση. Πιο προσγειωμένα και στοχευμένα θα κινηθείτε κι εσείς Ταύροι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι ακόμα και στα ερωτικά σας, ενώ Λέοντες και Υδροχόοι καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας.

-Ο Άρης θα παραμείνει στους Διδύμους όλο τον μήνα, ξεσηκώνοντας τους Διδύμους και προβληματίζοντας εσάς Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Με τόσα ανοιχτά μέτωπα που θα δημιουργήσει, θα τρέχετε και δε θα φτάνετε. Δε θα λείψουν τα ευτράπελα, παρατράγουδα αλλά και τσακωμοί, διαφωνίες και ατυχήματα, γι’ αυτό μην υποτιμάται την εξυπνάδα άλλων, μην προσπαθήσετε να αποδείξετε ότι γνωρίζετε παραπάνω από οποιονδήποτε και κυρίως μην βιάζεστε γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα σκοντάψετε.

Πηγή: .astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments