Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/07/2024 – 04/08/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/07/2024 – 04/08/2024

Πηγή Φωτογραφίας: pixabay.com

Ξεκινάει η εβδομάδα που αποχαιρετάμε τον Ιούλιο και υποδεχόμαστε τον Αύγουστο με το πλανητικό σκηνικό να περιστρέφεται γύρω από το φλογερό ζώδιο του Λέοντα. Λίγο πριν φύγει ο Ιούλιος θα μας δοθεί η ευκαιρία να επουλώσουμε τις πληγές μας αφού στις 30/07/2024 πραγματοποιείται το όμορφο τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Χείρωνα.

ΚΡΙΟΣ

Το κλείσιμο του Ιουλίου έρχεται να σας ανακουφίσει με κάποιο τρόπο αφού στις 30/07 η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Χείρωνα από το δικό σας ζώδιο. Ένας καινούργιος έρωτας ή μια όμορφη συνάντηση έρχεται να απαλύνει τα τραύματα σας και να σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω όσα σας είχαν πληγώσει. Θα ρίξετε τις άμυνες σας και είναι πολύ πιθανό να γίνει μια επανασύνδεση ή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο. Ωστόσο, ο Αύγουστος ξεκινάει με “ηλεκτρισμένη” διάθεση με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 02/08. Αυτή η όψη δεν είναι τόσο αρνητική προς το δικό σας ζώδιο αλλά μπορεί να βιώσετε ένα αίσθημα αστάθειας μέσα στις σχέσεις σας ή να κάνετε μια καινούργια, αναπάντεχη ερωτική γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει αλλά μπορεί να μην έχει διάρκεια στο χρόνο. Να θυμάστε τώρα ότι τα πράγματα θα είναι ρευστά, επομένως προσπαθήστε να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις. Η εβδομάδα όμως θα κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού την Κυριακή 04/08 έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα. Πρόκειται για ένα φεγγάρι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς που ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Ετοιμαστείτε λοιπόν να ερωτευτείτε, να φλερτάρετε και να έρθετε σε επαφή με την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη συναισθηματική σας ζωή, ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός απογόνου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 30/07, μια όψη που γλυκαίνει την καρδιά σας και δημιουργεί ένα όμορφο κλίμα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Τώρα θα ρίξετε τους τόνους και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με το σύντροφο σας ή με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Είναι λοιπόν η καλύτερη ευκαιρία για να γίνει μια επανασύνδεση ή για να έρθετε πιο κοντά με κάποιον/α που θα απαλύνει τραύματα του παρελθόντος και θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω τις ανασφάλειες σας. Ωστόσο, το ξεκίνημα του Αυγούστου θα είναι πιο εκρηκτικό για εσάς αφού στις 02/08 η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό από το δικό σας ζώδιο. Αυτή είναι μια ανατρεπτική όψη που μπορεί να φέρει αποκαλύψεις και απρόοπτα που θα διαταράξουν το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και ψυχρότητα, ενώ δεν αποκλείεται εσείς οι ίδιοι να νιώσετε την επιθυμία να πάρετε απόσταση από ένα πρόσωπο, ειδικά αν αισθάνεστε καταπίεση. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις. Στις 04/08 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, ένα φεγγάρι το οποίο στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, επομένως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να σκεφτείτε το ενδεχόμενο συγκατοίκησης ή μετακόμισης. Είναι επίσης ένα φεγγάρι που θίγει το ζήτημα της σταθερότητας για εσάς και σας βοηθάει να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που σας φροντίζουν και σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούλιος θα σας αποχαιρετήσει με επαφές και συναντήσεις που θα ομορφύνουν το κλίμα και θα σας βοηθήσουν να αφήσετε πίσω αμφιβολίες και πληγές του παρελθόντος. Οι φίλοι τώρα θα είναι κοντά σας και είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια σημαντική γνωριμία μέσα από παρέες, ομάδες και συνεργάτες ή μέσα από το διαδίκτυο. Είναι επίσης μια ευκαιρία να εξομολογηθείτε σκέψεις και συναισθήματα γιατί μόνο έτσι θα έρθετε πιο κοντά στο άτομο που έχετε δίπλα σας. Ωστόσο, το ξεκίνημα του Αυγούστου έρχεται να διαταράξει αυτό το κλίμα αφού η Αφροδίτη θα κοντραριστεί με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Μπορεί αυτή η όψη να μην είναι σε κόντρα με το δικό σας ζώδιο αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις μέσα στη σχέση σας. Είναι επίσης πιθανό αυτό το τετράγωνο να φέρει απρόσμενες επαφές και συναντήσεις ή εξελίξεις που μπορεί με κάποιο τρόπο να ανατρέψουν τα δεδομένα και θα σας κάνουν να αποστασιοποιηθείτε ή να αλλάξετε γνώμη για μια κατάσταση. Προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε ή αντιδράτε γιατί μπορεί εύκολα να έρθετε σε ρήξη με ένα πρόσωπο. Η εβδομάδα θα κλείσει με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 04/08, ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό φεγγάρι για εσάς που μπορεί να φέρει καρμικές επαφές και γνωριμίες. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας που θα σας ανανεώσει ή για να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα μέσα από την οποία θα επιλύσετε διαφωνίες

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, είναι γεγονός ότι η προσοχή σας είναι στραμμένη σε πιο πρακτικά ζητήματα και σας απασχολεί ιδιαίτερα η ασφάλεια και η σταθερότητα μέσα στις σχέσεις σας. Είστε άλλωστε από τη φύση σας ένα ζώδιο που δεν αρέσκεται στις εφήμερες περιπέτειες και τώρα θέλετε ακόμα περισσότερο να χτίσετε κάτι που θα έχει γερές βάσεις. Ωστόσο, το εκρηκτικό τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 02/08 έρχεται να ταρακουνήσει το κλίμα και σας υπενθυμίζει ότι μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να κλονιστεί και η πιο σταθερή κατάσταση. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα, ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με ένα φιλικό πρόσωπο ή με ένα άτομο που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις και πάνω απ’όλα να μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Στις 04/08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σας δίνει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε τι έχει πραγματική αξία για εσάς και σε ποιο άτομο αξίζει να επενδύσετε το χρόνο και την ενέργεια σας.

ΛΕΩΝ

Εσείς, αγαπητοί Λέοντες, εξακολουθείτε να βρίσκεστε στο προσκήνιο των εξελίξεων αφού ο Ήλιος και η Αφροδίτη εξακολουθούν να κινούνται στο δικό σας ζώδιο. Λίγο πριν φύγει ο Ιούλιος, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 30/07 έρχεται να γιατρέψει τις πληγές σας και σας βοηθάει να αφήσετε πίσω τυχόν ανασφάλειες και τραύματα του παρελθόντος. Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να γίνει μια επανασύνδεση ή να έχετε μια θετική εξέλιξη στα ερωτικά που θα σας χαροποιήσει. Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας και να δείξετε την πιο γλυκιά και ευάλωτη πλευρά σας. Το ξεκίνημα του Αυγούστου έρχεται να αλλάξει αυτό το κλίμα αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα σχηματίσει ένα εκρηκτικό τετράγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη των εκπλήξεων και των αναταραχών. Μπορεί λοιπόν να έρθετε αντιμέτωποι με απρόοπτα ή με μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά που μπορεί να σας σοκάρει. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς οι ίδιοι να νιώσετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας και να αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο ή να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων μέσα σε μια σχέση που σας καταπιέζει. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να θυμάστε ότι το κλίμα θα είναι αρκετά τεταμένο και θα είναι πολύ εύκολο να χάσετε τον έλεγχο και να έρθετε σε ρήξη. Η εβδομάδα όμως θα σας αποζημιώσει στο κλείσιμο της αφού την Κυριακή 04/08 θα φιλοξενήσετε τη Νέα Σελήνη του μήνα στο δικό σας ζώδιο. Αυτό το φλογερό φεγγάρι δίνει την υπόσχεση ενός καινούργιου, καρμικού έρωτα ή μιας ευχάριστης εξέλιξης που αφορά τη σχέση σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια επανεκκίνηση στη ζωή σας, να θέσετε καινούργιους στόχους και να βάλετε σε πρώτο πλάνο τις προσωπικές σας επιθυμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι αυτές οι ημέρες σας βρίσκουν σε μια πιο εσωστρεφή διάθεση αφού ο Ήλιος και η Αφροδίτη εξακολουθούν να κινούνται στο ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή σε έναν πιο παρασκηνιακό οίκο του ωροσκοπίου σας. Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής βρίσκεται πλέον στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία σας σιγά-σιγά βελτιώνεται και θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο εύκολα τις σκέψεις σας. Στις 30/07 το γλυκό τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα είναι μια όψη που θα σας ανακουφίσει συναισθηματικά και θα φέρει εξομολογήσεις εκ βαθέων. Θα έχετε την ευκαιρία να γιατρέψετε τραύματα του παρελθόντος, ειδικά αν έχετε μια εκκρεμότητα με ένα πρόσωπο. Ο Αύγουστος, από την άλλη πλευρά, θα κάνει την είσοδο του με το ανατρεπτικό τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται στις 02/08. Αυτή η όψη δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική για το δικό σας ζώδιο αλλά μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και απωθημένα. Προτιμήστε λοιπόν αυτές τις ημέρες να πάρετε μια απόσταση από ανθρώπους και καταστάσεις που σας επιβαρύνουν ψυχολογικά. Στις 04/08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας και να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση. Θα έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας και τα βαθύτερα συναισθήματα σας και θα βρείτε το κίνητρο να κλείσετε κύκλους που δεν οδηγούν πουθενά, αφού μόνο έτσι θα κάνετε χώρο για το καινούργιο που θα έρθει στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, διανύετε μια άκρως κοινωνική και εξωστρεφή περίοδο και η διάθεση σας είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και ανάλαφρη. Λίγο πριν φύγει ο Ιούλιος, η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Χείρωνα και αυτό σημαίνει ότι το κλίμα θα γλυκάνει και θα έχετε την ευκαιρία να απαλύνετε τραύματα και να βάλετε στην άκρη ανασφάλειες και αμφιβολίες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε μια όμορφη συνάντηση ή να κάνετε μια καινούργια γνωριμία από τα μέσα δικτύωσης ή μέσα από ομάδες και παρέες ή συνεργάτες. Ωστόσο, το ανατρεπτικό τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 02/08 μπορεί να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις ή ακόμα και αποστασιοποίηση με ένα φιλικό πρόσωπο ή με ένα άτομο που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου. Ίσως να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα ή καταπιεσμένα συναισθήματα και επιθυμίες, επομένως προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας και μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Η εβδομάδα θα κλείσει με τη Νέα Σελήνη στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα στις 04/08, ένα φεγγάρι ιδιαίτερα θετικό για εσάς. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να διευρύνετε τον κύκλο σας ή για να βάλετε καινούργιους ανθρώπους στη ζωή σας που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και κοινό όραμα με εσάς. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αυτό το φεγγάρι σας καλεί να θέσετε καινούργιους στόχους και να οραματιστείτε το κοινό σας μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, η καριέρα σας βρίσκεται στο προσκήνιο και προσπαθείτε αυτές τις ημέρες να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις και στις επαγγελματικές απαιτήσεις. Ίσως λοιπόν να μην έχετε χρόνο και διάθεση να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και μπορεί να αντιμετωπίσετε παράπονα ή δυσαρέσκεια από το έτερον ήμισυ. Επιπλέον, ο Αύγουστος θα ξεκινήσει ιδιαίτερα επεισοδιακά για εσάς αφού στις 02/08 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει συγκρούσεις, εντάσεις και ξεσπάσματα. Είναι μια όψη που φέρνει αποστασιοποίηση μέσα στη σχέση σας, ειδικά εάν μέσα στο προηγούμενο διάστημα ένας από τους δύο αισθανόταν καταπίεση ή έκανε πολλούς συμβιβασμούς. Αποκαλύψεις, απρόοπτα και αντιδραστικές συμπεριφορές είναι μέσα στα σενάρια των ημερών, επομένως χρειάζεται ψυχραιμία γιατί μπορεί εύκολα να έρθετε σε ρήξη με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, ένα φεγγάρι που αγγίζει ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας και υπόσχεται ένα καινούργιο ξεκίνημα. Μπορεί να έχετε επαγγελματικές εξελίξεις που θα έχουν αντίκτυπο και στην προσωπική σας ζωή, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να προχωρήσετε στην επισημοποίηση μιας σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούλιος φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του αλλά εσείς σε μια πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη φάση αφού ο Ήλιος και η Αφροδίτη κινούνται στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα. Θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε όμορφες ερωτικές στιγμές και θα νιώσετε ότι όλα κυλάνε πιο αρμονικά αφού στις 30/07 πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα. Μια ευχάριστη εξέλιξη θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα της σχέσης σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να έχετε μια συνάντηση ή μια γνωριμία που θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θα ανανεώσει την πίστη σας στον έρωτα. Ένα πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας και να γιατρέψετε πληγές από προηγούμενες σχέσεις. Ακόμα πιο ευχάριστο όμως θα είναι το κλείσιμο της εβδομάδας αφού στις 04/08 κορυφώνεται η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα, Αυτό θα είναι ένα άκρως θετικό φεγγάρι που συμβολίζει ένα ολοκαίνουργιο, ελπιδοφόρο ξεκίνημα για εσάς. Θα νιώσετε ότι ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας και θα βρείτε ξανά το κίνητρο να πάρετε ρίσκα, να εμπλακείτε σε καινούργιες περιπέτειες και να βγείτε από τη στασιμότητα και κυρίως από τις σκοτεινές σκέψεις του προηγούμενου διαστήματος. Μια νέα ερωτική ιστορία που εξελίσσεται τώρα θα σας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη διελαύνουν στο ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή σε ένα πιο συναισθηματικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό το διάστημα, οι επιθυμίες είναι έντονες και θέλετε πιο ουσιαστική σύνδεση με το άτομο που έχετε δίπλα σας. Λίγο πριν φύγει ο Ιούλιος, κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, μια όψη που γλυκαίνει την ατμόσφαιρα και σας δίνει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Ίσως να επανασυνδεθείτε με ένα πρόσωπο ή να κάνετε μια καινούργια γνωριμία η οποία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε απωθημένα και να αφήσετε πίσω όσα σας είχαν πικράνει στο παρελθόν. Ο Αύγουστος θα κάνει την είσοδο του με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, μια δυναμική όψη που μπορεί να φέρει εντάσεις, αποκαλύψεις και απρόοπτα. Οι εξελίξεις αυτών των ημερών μπορεί να φέρουν αποστασιοποίηση ή ακόμα και ρήξη με ένα πρόσωπο. Εάν ξεκινήσει μια καινούργια ερωτική ιστορία τώρα, θα είναι γεμάτη πάθος, έξαψη και ενθουσιασμό αλλά μπορεί να μην έχει σταθερότητα και διάρκεια στο χρόνο. Η εβδομάδα θα κλείσει με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 04/08, ένα φεγγάρι που σας βοηθάει να εμβαθύνετε στη σχέση σας και να ανοίξετε τα εσώψυχα σας ο ένας στον άλλον. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα φανεί σε ποιους ανθρώπους αξίζει να επενδύσετε και με ποιους μπορείτε να μοιραστείτε τα πάντα, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε υλικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να εξακολουθούν να κινούνται στο ζώδιο του Λέοντα, αυτό που σας απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε αυτές τις ημέρες δεν είναι άλλο από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η εβδομάδα ξεκινάει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 30/07, μια όψη γλυκών συναισθημάτων και συμφιλίωσης. Μια γνωριμία, μια συζήτηση ή μια συνάντηση που θα κάνετε τώρα θα απαλύνει με κάποιο τρόπο τις πληγές σας και δεν αποκλείεται να επιλύσετε διαφωνίες ή να επανασυνδεθείτε με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Ωστόσο, το ξεκίνημα του Αυγούστου θα φέρει αναταραχές και εντάσεις αφού στις 02/08 κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού. Αυτή είναι μια όψη που δημιουργεί αστάθεια και μπορεί να αντιμετωπίσετε αποστασιοποίηση ή ακραίες αντιδράσεις που θα σας σοκάρουν. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς οι ίδιοι να επαναστατήσετε ενάντια σε μια κατάσταση που σας καταπιέζει και δεν σας δίνει την ελευθερία που επιθυμείτε. Χρειάζεται ψυχραιμία και λογική. Το κλείσιμο της εβδομάδας όμως θα σας αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο αφού στις 04/08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα υπόσχεται ένα καινούργιο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή. Αυτό το φεγγάρι φέρνει ένα νέο έρωτα ή μια γνωριμία που θα ανοίξει ένα καινούργιο, φωτεινό κεφάλαιο στη ζωή σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα ανανεωθείτε και μπορεί κάποιοι από εσάς να κάνετε το επόμενο βήμα και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής κινείται εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σας έχει αρχίσει να βελτιώνεται. Οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή για να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο και να εκφράσετε σκέψεις και συναισθήματα μιας και από την επόμενη εβδομάδα θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και η επικοινωνία θα βραχυκυκλώσει. Από την άλλη πλευρά, ο Ήλιος και η Αφροδίτη εξακολουθούν να διελαύνουν στο ζώδιο του Λέοντα και είναι γεγονός ότι αυτές τις ημέρες σας απασχολούν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας και λιγότερο τα συναισθηματικά ζητήματα και οι σχέσεις σας. Στις 30/07 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να φέρει ένα ρομαντικό ειδύλλιο μέσα από τον εργασιακό χώρο ή με ένα άτομο που βρίσκεται στην καθημερινότητα σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 02/08 μπορεί να φέρει απρόοπτες εξελίξεις που θα σας αναστατώσουν. Προσέξτε λοιπόν τις συζητήσεις και τις επαφές που κάνετε και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Είναι σημαντικό να είστε κοντά σε άτομα που σας αποφορτίζουν και δεν σας δημιουργούν επιπλέον ένταση και άγχος.

Πηγή: asibiliou.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments