Ζώδια

Μηνιαίες προβλέψεις – Αύγουστος 2024

Μηνιαίες προβλέψεις – Αύγουστος 2024

Πηγή Φωτογραφίας: pixabay.com

Η δεύτερη αναδρομή του Ερμή για φέτος συμβαίνει αυτόν τον μήνα και η σκέψη μας αναθεωρεί ιδέες και αποφάσεις μας με φίλτρο το κατά πόσο όλα αυτά είναι πρακτικά εφαρμόσιμα και αν όντως είναι πράγματα που θέλουμε και θα μας ικανοποιήσουν στον βαθμό που αρχικά θεωρούσαμε. Προσγειώνουμε στην πραγματικότητα τον εαυτό μας λοιπόν, πράγμα που σαφώς δεν είναι κακό, αλλά στα τέλη του μήνα, η Αφροδίτη από τον Ζυγό μας δίνει την ισορροπία, την χαρά και την ικανοποίηση που χρειαζόμαστε. Καλό μήνα!

ΚΡΙΟΣ ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει φρέσκια ενέργεια και αποφασιστικότητα γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με προσωπικές σου ανάγκες και σχέδια ή με τα παιδιά σου και με την νέα Σελήνη του μήνα βοηθό σου μπορείς να καταφέρεις πολλά! Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο στις 5 του μήνα, πράγμα που για σένα μεταφράζεται σε μια καλύτερη ροή στην καθημερινότητά σου, αλλά προσοχή γιατί την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο τα πράγματα γίνονται περίπλοκα στον τομέα της εργασίας και ων υποχρεώσεών σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε μέρες του ζωδίου σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 8 του μήνα, καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη δημιουργεί συνθήκες αποπροσανατολισμού και διλημμάτων.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι γενικότερα έντονο διάστημα για όλα τα ζώδια και εσύ συγκεκριμένα θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός τώρα καθώς ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Λέοντα, πράγμα που επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σου έκφρασης, τα δικά σου σχέδια και τα παιδιά σου, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19 του μήνα επηρεάζει ήδη κάποιες μέρες πριν και σε φέρνει αντιμέτωπο με αποφάσεις που επηρεάζουν τους παραπάνω τομείς ή τον κοινωνικό σου κύκλο και τις φιλίες σου. Προσοχή γύρω στις 16 του μήνα, καθώς το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Κρόνο κάνει τα πράγματα κρίσιμα σε κάποιο θέμα που αφορά συγγενή σου, με κάποιο μυστικό που πρέπει να μην αποκαλυφθεί, υπάρχει θυμός, ένταση και ελεγκτικές συμπεριφορές. Η δράση σου σε αυτά τα θέματα θα συναντήσει αντιστάσεις αλλά είναι αναγκαίο να βρεθούν λύσεις. Ταυτόχρονα κορυφώνεται και το τετράγωνο Δία-Κρόνου στις 20 του μήνα, μια όψη που σε δυσκολεύει να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικούς στόχους και σε ευθύνες και υποχρεώσεις, ειδικότερα σε τομείς όπως ο προσωπικός σου χρόνος, η σχέση και η ποιότητα επικοινωνίας που έχεις με αδέλφια ή με ένα σχέδιό σου που δεν θέλεις ακόμη να το ανακοινώσεις. Το κλειδί βρίσκεται στην συνεργασία και στην θετική σχέση σου με τους άλλους, ενώ στα θετικά αυτής της όψης είναι το ότι μπορείς να αναδομήσεις και να αναδιαμορφώσεις τους παραπάνω τομείς της ζωής σου.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα έρχεται για να σου φέρει καθαρή και διαυγή σκέψη με τον Ήλιο από την Παρθένο πλέον να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με την καθημερινότητά σου και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και που τώρα πλέον μπορείς να τα βάλεις σε μια τάξη, να βρεις λύσεις, να ζητήσεις βοήθεια και να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου. Στα τέλη του μήνα μάλιστα, η ευθυδρόμηση του Ερμή στον Λέοντα σε κάνει να παίρνεις πιο εύκολα και πιο σωστά αποφάσεις που σχετίζονται με τα σχέδιά σου για απόλαυση και ξεκούραση και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα φέρει ισορροπίες γενικότερα σε σχέσεις, και ειδικότερα στην αισθηματική σου ζωή και στις σημαντικές σου επαγγελματικές συνεργασίες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ Η νέα Σελήνη στις 4/8 στον Λέοντα σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου και συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου ευκαιριών και δραστηριότητας σε θέματα που αφορούν την έκφραση του εαυτού σου, τα χόμπι σου, τα παιδιά σου και τα δικά σου προσωπικά σχέδια. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19/8 σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου και φέρνει ξεκαθαρίσματα, ένταση αλλα και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τον φιλικό σου κύκλο, την κοινωνική δικτύωσή σου και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Είναι ένας μήνας που μπορεί να σου φανεί δύσκολος, εφόσον χρειάζεται να εργαστείς και δεν μπορείς να πάρεις άδεια αυτή την περίοδο. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός σε λεπτομέρειες που μπορεί να διαφύγουν από σένα ή κάποιον άλλο και να επηρεάσουν την εργασία σου ή την αποτελεσματικότητά σου. Προσοχή στα οικονομικά!

ΕΡΩΤΙΚΑ Ο μήνας δίνει αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσεις και να αναβαθμίσεις την καθημερινότητα στην σχέση σου, να κάνεις την διάδραση με το ταίρι σου πιο τρυφερή και να ικανοποιήσεις πρακτικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Αυτή την περίοδο μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά με το αγαπημένο σου πρόσωπο όχι μόνο μέσα από συζητήσεις, αλλά και με πράξεις που δημιουργούν μια νέα πραγματικότητα πολύ καλύτερη. Προσοχή όμως με τον ανάδρομο Ερμή, ο οποίος αφού πρώτα σε μπερδέψει στην δουλειά, παίρνει σειρά και στα αισθηματικά σου. Θυμήσου λοιπόν ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχια και τα θέματα στα αισθηματικά σου λύνονται με πράξεις.

ΤΑΥΡΟΣ ΓΕΝΙΚΑ Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει φρέσκια ενέργεια και αποφασιστικότητα γύρω από θέματα σπιτιού και οικογενείας και με την νέα Σελήνη του μήνα βοηθό σου μπορείς να καταφέρεις πολλά! Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο στις 5 του μήνα, πράγμα που για σένα μεταφράζεται σε μεγαλύτερη δημιουργικότητα και έχεις τώρα αποτελέσματα που σου φέρνουν χαρά, αλλά προσοχή γιατί την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο τα πράγματα γίνονται περίπλοκα στον τομέα του φλερτ, των προσωπικών σου σχεδίων ή σε σχέση με παιδιά, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε μέρες του ζωδίου σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 8 του μήνα, καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη δημιουργεί συνθήκες στα ερωτικά σου που θα σε μπερδέψουν…

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι γενικότερα έντονο διάστημα για όλα τα ζώδια και εσύ συγκεκριμένα θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός τώρα καθώς ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Λέοντα, πράγμα που επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογενείας ή της ακίνητης περιουσίας σου, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19 του μήνα επηρεάζει ήδη κάποιες μέρες πριν και σε φέρνει αντιμέτωπο με αποφάσεις που αφορούν την εργασία και την καριέρα σου. Προσοχή από τις 16-20 του μήνα, καθώς τo τετράγωνo του Άρη και του Δία από τους Διδύμους με τον Κρόνο κάνει τα πράγματα κρίσιμα ως προς την αυτοπεποίθησή σου και την δύναμή σου και τα οικονομικά σου, υπάρχει θυμός, ένταση και ελεγκτικές συμπεριφορές. Η δράση σου σε αυτά τα θέματα θα συναντήσει αντιστάσεις αλλά είναι αναγκαίο να βρεθούν λύσεις. Δυσκολεύει να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικούς στόχους και σε ευθύνες και υποχρεώσεις, ειδικότερα σε τομείς όπως φιλικές σχέσεις, επαγγελματικά σχέδια και φιλοδοξίες. Το κλειδί βρίσκεται στην συνεργασία και στην θετική σχέση σου με τους άλλους, ενώ στα θετικά αυτής της όψης είναι το ότι μπορείς να αναδομήσεις και να αναδιαμορφώσεις τους παραπάνω τομείς της ζωής σου.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα έρχεται για να σου φέρει καθαρή και διαυγή σκέψη με τον Ήλιο από την Παρθένο πλέον να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με την δημιουργικότητά σου, την χαρά που θες να φέρεις στην ζωή σου και τώρα νιώθεις έτοιμος να διεκδικήσεις αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένο! Στα τέλη του μήνα μάλιστα, η ευθυδρόμηση του Ερμή στον Λέοντα σε κάνει να παίρνεις πιο εύκολα και πιο σωστά αποφάσεις που σχετίζονται με την οικογένεια και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα φέρει ισορροπίες γενικότερα σε σχέσεις, αλλά και στον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ Η νέα Σελήνη στις 4/8 στον Λέοντα σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου και συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου ευκαιριών και δραστηριότητας στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και θέτει τις βάσεις για να ασχοληθείς με την ακίνητη περιουσία σου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19/8 σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου και φέρνει ξεκαθαρίσματα, ένταση αλλα και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την καριέρα και την κοινωνική σου θέση και άνοδο. Θέματα με γονείς μπορεί να σε απασχολήσουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Σημαντικός μήνας κατά την πορεία του οποίου θα τονιστούν και θα μεγεθυνθούν θέματα που αφορούν άμεσα την καριέρα σου και τα οποία έμμεσα επηρεάζουν τον χρόνο σου και την προσωπική σου ζωή, με αποτέλεσμα να πάρεις αποφάσεις που θα είναι σημαντικές για την μελλοντική σου εξέλιξη. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην ξοδέψεις περισσότερα από αυτά που έχεις υπολογίσει.

ΕΡΩΤΙΚΑ Πολύ θετικός μήνας για τα αισθηματικά σου, μπορείς να κάνεις μια καινούργια γνωριμία εφόσον είσαι μόνος και σε ενδιαφέρει, μέσα ακόμη και από επαγγελματικό περιβάλλον, ενώ αν είσαι σε σχέση, είναι μια ιδανική περίοδος για να ανανεώσεις πλήρως την επαφή σου με τον σύντροφο, να μοιραστείς μαζί του μια όμορφη και ρομαντική καθημερινότητα που σε γεμίζει συναισθηματικά αλλά και πρακτικά. Αν είσαι του πρώτου δεκαημέρου, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί πρόσωπο από το παρελθόν σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει φρέσκια ενέργεια και αποφασιστικότητα γύρω από θέματα επικοινωνίας, επαφών, σκέψης και έκφρασης και με την νέα Σελήνη του μήνα βοηθό σου μπορείς να καταφέρεις πολλά! Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο στις 5 του μήνα, πράγμα που για σένα μεταφράζεται σε ένα καλύτερο κλίμα στο σπίτι και την οικογένεια, αλλά προσοχή γιατί την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο τα πράγματα γίνονται περίπλοκα σε αυτόν τον τομέα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε μέρες του ζωδίου σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 8 του μήνα, καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη δημιουργεί συνθήκες υπερβολών στο σπίτι με τους δικούς σου και θα χρειαστεί να επανεξετάσεις κάποιες πιο χαλαρές συμπεριφορές.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι γενικότερα έντονο διάστημα για όλα τα ζώδια και εσύ συγκεκριμένα θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός τώρα καθώς ο ανάδρομος κυβερνήτης σου περνά στον Λέοντα, πράγμα που επηρεάζει τον τομέα των συνεννοήσεων και των μετακινήσεων, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19 του μήνα επηρεάζει ήδη κάποιες μέρες πριν και σε φέρνει αντιμέτωπο με αποφάσεις που αφορούν σπουδές, ταξίδια, νομικά ζητήματα ή θέματα με συγγενείς. Προσοχή από τις 16-20 του μήνα, καθώς τα τετράγωνα του Άρη και του Δία από το ζώδιό σου με τον Κρόνο κάνουν τα πράγματα κρίσιμα στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχει θυμός, ένταση και ελεγκτικές συμπεριφορές. Η δράση σου σε αυτά τα θέματα θα συναντήσει αντιστάσεις αλλά είναι αναγκαίο να βρεθούν λύσεις. Δυσκολεύει να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικούς στόχους και σε ευθύνες και υποχρεώσεις, ειδικότερα στο θέμα της δικής σου δράσης και πρωτοβουλίας ως προς τους επαγγελματικούς στόχους που πρέπει να πετύχεις αυτό το διάστημα. Το κλειδί βρίσκεται στην συνεργασία και στην θετική σχέση σου με τους άλλους, ενώ στα θετικά αυτής της όψης είναι το ότι μπορείς να αναδομήσεις και να αναδιαμορφώσεις τους παραπάνω τομείς της ζωής σου.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα έρχεται για να σου φέρει καθαρή και διαυγή σκέψη με τον Ήλιο από την Παρθένο πλέον να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με το παρελθόν, το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σου. Στα τέλη του μήνα μάλιστα, η ευθυδρόμηση του Ερμή στον Λέοντα σε κάνει να παίρνεις πιο εύκολα και πιο σωστά αποφάσεις και να σκέφτεσαι πιο καθαρά τώρα και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα φέρει ισορροπίες γενικότερα σε σχέσεις, αλλά και στον τομέα του φλερτ και των δημιουργικών σου σχεδίων, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στις 4/8 στον Λέοντα σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου και συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου ευκαιριών και δραστηριότητας στον τομέα που έχει να κάνει με τις καθημερινές επαφές και συζητήσεις που κάνες, με αδέλφια και στενούς συγγενείς ή με μια μετακίνηση ή σύντομο ταξιδάκι που σχεδιάζεις. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19/8 σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου και φέρνει ξεκαθαρίσματα, ένταση αλλα και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με νομικά ζητήματα, με ένα μακρινό ταξίδι που σχεδιάζεις και με τις ανώτερες σπουδές σου ή με κάποιο σεμινάριο που θέλεις να παρακολουθήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με προκλήσεις, προβλήματα και εντάσεις θα κυμανθεί αυτός ο μήνας στα επαγγελματικά σου θέματα και τώρα είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να σκεφτείς πολύ σωστά και να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις ώστε να είσαι σίγουρος όταν θα πας να τις εφαρμόσεις. Θα συναντήσεις αντιθέσεις, αντιγνωμίες, εμπόδια και δυσκολίες, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που λες, κάνεις ή προτείνεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Είναι ένας καλός μήνας για να βιώσεις ευχάριστες, όμορφες και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου στο σπίτι και να θεραπεύσεις, αν υπάρχουν, θέματα που προβληματίζουν την σχέση σου μέσα από ήρεμες και λογικές συζητήσεις που στοχεύουν στο πρακτικό αποτέλεσμα. Ο κυβερνήτης σου θα γυρίσει ανάδρομος μέσα σε αυτόν τον μήνα και αυτή την φορά θα επηρεάσει όντως τον τρόπο της επικοινωνίας σου, τομέας που επίσης θα φορτιστεί και από την νέα Σελήνη και Πανσέληνο του μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και ψύχραιμος στον τρόπο που θα κάνεις τις συζητήσεις που χρειάζεται να γίνουν και να είσαι σίγουρος ότι είναι αντιληπτό από τον σύντροφο αυτό που λες, αλλά και από εσένα αυτό που σου λέει ο σύντροφος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει φρέσκια ενέργεια και αποφασιστικότητα γύρω από θέματα οικονομικά και γενικότερης αυτοπεποίθησης και με την νέα Σελήνη του μήνα βοηθό σου μπορείς να καταφέρεις πολλά! Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο στις 5 του μήνα, πράγμα που για σένα μεταφράζεται σε καλύτερες και πιο γλυκιές σχέσεις με το περιβάλλον σου, αλλά προσοχή γιατί την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο τα πράγματα γίνονται περίπλοκα σε θέματα με συγγενείς, συνεννοήσεις και μετακινήσεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε μέρες του ζωδίου σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 8 του μήνα, καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη δημιουργεί συνθήκες που δεν θα ξέρεις πώς να τις αντιμετωπίσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι γενικότερα έντονο διάστημα για όλα τα ζώδια και εσύ συγκεκριμένα θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός τώρα καθώς ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Λέοντα, πράγμα που επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19 του μήνα επηρεάζει ήδη κάποιες μέρες πριν και σε φέρνει αντιμέτωπο με αποφάσεις που αφορούν τον δεσμευτικό χαρακτήρα της σχέσης σου με σύντροφο ή συνεργάτες. Προσοχή από τις 16-20 του μήνα, καθώς τα τετράγωνα του Άρη και του Δία από τους Διδύμους με τον Κρόνο κάνουν τα πράγματα κρίσιμα σε ψυχολογικό και νοητικό επίπεδο, υπάρχει θυμός, ένταση και ελεγκτικές συμπεριφορές, από οικεία πρόσωπα αλλά και από κρυφούς εχθρούς. Η δράση σου σε αυτά τα θέματα θα συναντήσει αντιστάσεις αλλά είναι αναγκαίο να βρεθούν λύσεις. Δυσκολεύει να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικούς στόχους και σε ευθύνες και υποχρεώσεις, ειδικότερα σε ό, τι μπορεί να αφορά ένα μακροπρόθεσμο σχέδιό σου ή ένα όνειρο. Το κλειδί βρίσκεται στην συνεργασία και στην θετική σχέση σου με τους άλλους, ενώ στα θετικά αυτής της όψης είναι το ότι μπορείς να αναδομήσεις και να αναδιαμορφώσεις τους παραπάνω τομείς της ζωής σου.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα έρχεται για να σου φέρει καθαρή και διαυγή σκέψη με τον Ήλιο από την Παρθένο πλέον να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με την επικοινωνία σου με τους άλλους, που τώρα γίνεται πιο ήρεμη και πιο ξεκάθαρη και είναι ένα διάστημα που θέλεις να μετακινείσαι περισσότερο και να κάθεσαι σπίτι σου λιγότερο. Στα τέλη του μήνα μάλιστα, η ευθυδρόμηση του Ερμή στον Λέοντα σε κάνει να παίρνεις πιο εύκολα και πιο σωστά αποφάσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα φέρει ισορροπίες γενικότερα σε σχέσεις, αλλά περισσότερο στις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και την οικογένειά σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στις 4/8 στον Λέοντα σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου και συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου ευκαιριών και δραστηριότητας στον τομέα των οικονομικών σου και της αυτοπεποίθησής σου. Ένα ταλέντο σου τώρα γίνεται πρακτικά χρήσιμο. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19/8 σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου και φέρνει ξεκαθαρίσματα, ένταση και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις αλλά και με την ερωτική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα οικονομικά σου είναι ένα από τα σημαντικά θέματα στην ατζέντα σου αυτόν τον μήνα και οι προϋποθέσεις για να πετύχεις τους στόχους σου, να σταθεροποιήσεις ή και να αυξήσεις το εισόδημά σου είναι θετικές, αρκεί να έχεις μια καλή σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους βοηθούς σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Αυτόν τον μήνα σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθησή σου και αυτό αποτυπώνεται και στην αισθηματική σου κατάσταση και στις ανάγκες που χρειάζεται να ικανοποιηθούν από το ταίρι σου. Ο ανάδρομος Ερμής θα τονίσει τις ανασφάλειές σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει θέματα με το ταίρι και αν δεν λειτουργήσεις ψύχραιμα και με θετική πρόθεση, τα πράγματα μπορεί να εκτροχιαστούν, με αφορμή άλλα θέματα που δεν είναι η ουσία όμως του προβλήματος. Στα θετικά του μήνα όμως είναι το πάθος και η ερωτική έξαψη που σαφώς θα φανεί χρήσιμη για να σβήσει πολλές φωτιές.

ΛΕΩΝ ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει φρέσκια ενέργεια και αποφασιστικότητα γύρω από την κατεύθυνση που θέλεις να δώσει στην ζωή σου και σε σημαντικές αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις και με την νέα Σελήνη του μήνα βοηθό σου μπορείς να καταφέρεις πολλά! Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο στις 5 του μήνα, πράγμα που για σένα μεταφράζεται σε κάποια εύνοια στον οικονομικό τομέα αλλά προσοχή γιατί την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο τα πράγματα δεν είναι ευνοϊκά ως προς επενδύσεις ή αγορές που μπορεί να θέλεις να κάνεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε μέρες του ζωδίου σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 8 του μήνα, καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη δημιουργεί συνθήκες που μπερδεύουν την κρίση σου και την αυτοπεποίθησή σου.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι γενικότερα έντονο διάστημα για όλα τα ζώδια και εσύ συγκεκριμένα θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός τώρα καθώς ο ανάδρομος Ερμής περνά στο ζώδιό σου, πράγμα που σου φέρνει καθυστερήσεις γενικότερα και σε βάζει σε διαδικασία επανεξέτασης κάποιον κινήσεών σου, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19 του μήνα επηρεάζει ήδη κάποιες μέρες πριν και σε φέρνει αντιμέτωπο με αποφάσεις που αφορούν σχέσεις αι συνεργασίες σου που είναι σημαντικές για σένα αυτή την περίοδο. Προσοχή από τις 16-20 του μήνα, καθώς τα τετράγωνα του Άρη και του Δία από τους Διδύμους με τον Κρόνο κάνουν τα πράγματα κρίσιμα σε σχέση με οικονομικές επαφές, υπάρχει θυμός, ένταση και ελεγκτικές συμπεριφορές και οι φίλοι μπορεί τώρα να σου φέρουν εμπόδια με τις απόψεις τους. Η δράση σου σε αυτά τα θέματα θα συναντήσει αντιστάσεις αλλά είναι αναγκαίο να βρεθούν λύσεις. Δυσκολεύει να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικούς στόχους και σε ευθύνες και υποχρεώσεις, ειδικότερα σε τομείς όπως τα οικονομικά σου και οι φιλοδοξίες σου. Το κλειδί βρίσκεται στην συνεργασία και στην θετική σχέση σου με τους άλλους, ενώ στα θετικά αυτής της όψης είναι το ότι μπορείς να αναδομήσεις και να αναδιαμορφώσεις τους παραπάνω τομείς της ζωής σου.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα έρχεται για να σου φέρει καθαρή και διαυγή σκέψη με τον Ήλιο από την Παρθένο πλέον να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και την δύναμή σου! Στα τέλη του μήνα μάλιστα, η ευθυδρόμηση του Ερμή στο ζώδιό σου σε κάνει να παίρνεις πιο εύκολα και πιο σωστά αποφάσεις, να βλέπεις πιο καθαρά και να επικοινωνείς πιο ξεκάθαρα, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα φέρει ισορροπίες γενικότερα σε σχέσεις, αλλά περισσότερο στις σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στις 4/8 στο ζώδιό σου σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου και συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου ευκαιριών και δραστηριότητας γύρω από θέματα που αφορούν εσένα τον ίδιο προσωπικά και την κατεύθυνση που θέλεις να δώσεις σε αυτή την φάση στην ζωή σου. Η Πανσέληνος απέναντί σου, στις 19/8 σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου και φέρνει ξεκαθαρίσματα, ένταση αλλα και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την σταθερή σου σχέση ή με τις σημαντικές σου συνεργασίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Αποφασιστικός μήνας που ξεκαθαρίζει το τοπίο στην καριέρα σου μέσα από εξελίξεις και γεγονότα με τους συνεργάτες ή τους βοηθούς σου. Οι αποφάσεις που θα παρθούν τώρα, θα διαμορφώσουν ένα καινούργιο κλίμα. Φρόντισε οι προσωπικές σου φιλοδοξίες να μην έρχονται σε αντίθεση ή να μην εμποδίζουν τις φιλοδοξίες και τα σχέδια των υπολοίπων όμως, γιατί κάτι τέτοιο δεν θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο αυτός ο μήνας φέρνει πολλές ευκαιρίες και για να ενισχύσεις την υπάρχουσα σχέση σου αλλά και για να μετουσιώσεις μια γνωριμία που σε ενδιαφέρει σε κάτι περισσότερο ρομαντικό και αισθηματικό. Η δύναμη της Σελήνης αυτόν τον μήνα τονίζει την δυνατότητα να προχωρήσεις την αισθηματική σου ζωή, είτε είσαι σε σχέση είτε μόνος, σε μια πιο ξεκάθαρη κατάσταση και να έχεις αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει πρόσωπο από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει φρέσκια ενέργεια και αποφασιστικότητα γύρω από θέματα που σε απασχολούν βαθύτερα, που σου κατατρώνε το μυαλό και σε κάνουν να δυσφορείς και με την νέα Σελήνη του μήνα βοηθό σου μπορείς να καταφέρεις πολλά και να βρεις λύσεις σε βαθύτερα διλήμματα και φοβίες! Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 5 του μήνα, πράγμα που για σένα μεταφράζεται σε αυξημένο μαγνητισμό και τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου! Μια κατάλληλη περίοδος για να ζητήσεις χάρες και διευκολύνσεις, αλλά προσοχή γιατί την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα από ό,τι ήδη είναι, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε μέρες του ζωδίου σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 8 του μήνα, καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη δημιουργεί συνθήκες που μπορεί να μην σε βοηθάνε να σκεφτείς σωστά και να κάνεις λάθος εκτιμήσεις των καταστάσεων.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι γενικότερα έντονο διάστημα για όλα τα ζώδια και εσύ συγκεκριμένα θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός τώρα καθώς ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Λέοντα, πράγμα που επηρεάζει τους φόβους και τις ανασφάλειές σου, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19 του μήνα επηρεάζει ήδη κάποιες μέρες πριν και σε φέρνει αντιμέτωπο με αποφάσεις που αφορούν τις υποχρεώσεις σου, την καθημερινότητά σου, την υγεία σου ή την εργασία σου. Προσοχή από τις 16-20 του μήνα, καθώς το τετράγωνο του Άρη και του Δία από τους Διδύμους με τον Κρόνο κάνει τα πράγματα κρίσιμα σε θέματα καριέρας και συνεργασιών, υπάρχει θυμός, ένταση και ελεγκτικές συμπεριφορές. Η δράση σου σε αυτόν τον τομέα θα συναντήσει αντιστάσεις αλλά είναι αναγκαίο να βρεθούν λύσεις. Δυσκολεύει να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικούς στόχους και σε ευθύνες και υποχρεώσεις, ειδικότερα σε τομείς όπως κοινά πρότζεκτ στην δουλειά ή στοχοθεσίες. Το κλειδί βρίσκεται στην συνεργασία και στην θετική σχέση σου με τους άλλους, ενώ στα θετικά αυτής της όψης είναι το ότι μπορείς να αναδομήσεις και να αναδιαμορφώσεις τους παραπάνω τομείς της ζωής σου.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα έρχεται για να σου φέρει καθαρή και διαυγή σκέψη με τον Ήλιο πλέον από το ζώδιό σου να σε φωτίζει ολόκληρο και να σε ενεργοποιεί σε κάθε επίπεδο! Στα τέλη του μήνα μάλιστα, η ευθυδρόμηση του Ερμή στον Λέοντα σε κάνει να παίρνεις πιο εύκολα και πιο σωστά αποφάσεις που σχετίζονται με τις ανασφάλειες και τους φόβους σου ή ακόμη και τους κρυφούς σου εχθρούς, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα φέρει ισορροπίες γενικότερα σε σχέσεις, αλλά και στον τομέα των οικονομικών σου που αρχίζει να ευνοείται, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στις 4/8 στον Λέοντα σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου και συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου ευκαιριών και δραστηριότητας σε σχέση με κρυφά σχέδια που δεν θέλεις ακόμη να τα παρουσιάσεις σε άλλους. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19/8 σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου και φέρνει ξεκαθαρίσματα, ένταση αλλα και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα στον χώρο εργασίας σου, με τις υποχρεώσεις σου και με την υγεία σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο μήνας χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σου, τα οποία όμως αν διαχειριστείς σωστά, θα μπορέσεις να τα δεις να σταθεροποιούνται με θετικό πρόσημο κατά το τέλος του μήνα. Τα επαγγελματικά θέματα χρειάζονται μεγάλη προσοχή αυτόν τον μήνα, οι εντάσεις, οι κόντρες και οι παρανοήσεις δεν θα λείψουν. Δράσε, αλλά δράσε με προσοχή και διπλωματία. .

ΕΡΩΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σαφώς ο μήνας δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό να απολαύσεις έμπρακτα και πολλούς τρόπους την αγάπη και την στοργή, όχι μόνο από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και γενικότερα από τον περίγυρό σου, πράγμα που στην περίπτωση που είσαι μόνος, λειτουργεί σαν μια ευκαιρία να κάνεις μια σημαντική γνωριμία που θα σε συναρπάσει και θα σε ανεβάσει πολύ. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επανεμφανιστούν με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου και σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να κάνεις σωστές εκτιμήσεις και πάνω από όλα να βάλεις τον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει φρέσκια ενέργεια και αποφασιστικότητα γύρω από θέματα κοινωνικής δικτύωσης, επαφών και καινούργιων γνωριμιών και με την νέα Σελήνη του μήνα βοηθό σου μπορείς να καταφέρεις πολλά! Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο στις 5 του μήνα, πράγμα που για σένα μεταφράζεται σε συνθήκες που μειώνουν τους παράγοντες άγχους και βελτιώνουν την καλύτερη επαφή σου με το σκοτεινό κομμάτι του εαυτού σου, αλλά προσοχή γιατί την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο τα πράγματα γίνονται περίπλοκα και λαμβάνεις διπλά μηνύματα από το περιβάλλον σου, πράγμα που σε μπερδεύει ιδιαίτερα, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε μέρες του ζωδίου σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 8 του μήνα, καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη φέρνει για σένα την αποκάλυψη ενός μυστικού!

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι γενικότερα έντονο διάστημα για όλα τα ζώδια και εσύ συγκεκριμένα θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός τώρα καθώς ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Λέοντα, πράγμα που επηρεάζει και φέρνει μπερδέματα και παρεξηγήσεις με φίλους και συναδέλφους σου, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19 του μήνα επηρεάζει ήδη κάποιες μέρες πριν και σε φέρνει αντιμέτωπο με αποφάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου και τις ανάγκες του συντρόφου σου. Προσοχή από τις 16-20 του μήνα, καθώς τα τετράγωνα του Άρη και του Δία από τους Διδύμους με τον Κρόνο κάνουν τα πράγματα κρίσιμα στο περιβάλλον της εργασίας σου, υπάρχει θυμός, ένταση και ελεγκτικές συμπεριφορές. Η δράση σου θα συναντήσει αντιστάσεις αλλά είναι αναγκαίο να βρεθούν λύσεις. Δυσκολεύει να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικούς στόχους και σε ευθύνες και υποχρεώσεις, ειδικότερα όταν προσπαθείς να πείσεις τους άλλους για την φιλοσοφία σου και την λογική σου. Το κλειδί βρίσκεται στην συνεργασία και στην θετική σχέση σου με τους άλλους, ενώ στα θετικά αυτής της όψης είναι το ότι μπορείς να αναδομήσεις και να αναδιαμορφώσεις τους παραπάνω τομείς της ζωής σου.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα έρχεται για να σου φέρει καθαρή και διαυγή σκέψη με τον Ήλιο από την Παρθένο πλέον να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με το υποσυνείδητό σου, τους φοβους σου και τα αγχη της περιόδου. Σταδιακά όλα τα κρυφά σημεία φωτίζονται, αντιλαμβανεσαι μυστικούς εχθρούς και καλυμμένες εχθρικές συμπεριφορές και νιώθεις δυνατός και έτοιμος για όλα! Στα τέλη του μήνα μάλιστα, η ευθυδρόμηση του Ερμή στον Λέοντα σε κάνει να παίρνεις πιο εύκολα και πιο σωστά αποφάσεις που σχετίζονται με φίλους, κοινωνικά θέματα ή τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα φέρει ισορροπίες γενικότερα σε σχέσεις, αλλά κυρίως ισορροπίες με τον εαυτό σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στις 4/8 στον Λέοντα σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου και συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου ευκαιριών και δραστηριότητας στον τομέα της κοινωνικής σου δικτύωσης, στις φιλίες σου και στις φιλοδοξίες, επαγγελματικές και μη, που διατηρείς αυτή την περίοδο. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19/8 σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου και φέρνει ξεκαθαρίσματα, ένταση αλλα και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σου ζωή, τον ελεύθερό σου χρόνο ή με τα παιδιά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Φρόντισε οι επαφές σου και οι συνεννοήσεις που κάνεις με συναδέλφους ή γενικότερα με πρόσωπα που έχουν να κανουν με την δουλειά σου, να είναι αυτόν τον μήνα προσεκτικές, απλές και ξεκάθαρες, για να αποφύγεις εμπόδια και εντάσεις που όχι μόνο θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα, αλλά θα πάνε πίσω και την δουλειά. Μην αμελείς οικονομικές σου εκκρεμότητες.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, η αισθηματική σου ζωή περνά διακυμάνσεις αυτή την περίοδο, καθώς από την μια η ερωτική σου διάθεση μεγαλώνει, από την άλλη όμως τα διλήμματα αυξάνονται, πράγμα που μπορεί τελικά να σε κάνει να θελήσεις να κλειστείς στον εαυτό σου και απλά να περιμένεις. Η κοινωνική σου ζωή όμως τρέχει και οι προτάσεις πέφτουν βροχή, ευτυχώς λοιπόν υπάρχει το αντίδοτο που φέρνει τις λύσεις που ζητάς. Μια καινούργια γνωριμία είναι πιθανή, μην επενδύσεις αμέσως όμως πριν το πρόσωπο δείξει τον αληθινό του χαρακτήρα, πράγμα που απαιτεί σαφώς κάποιον χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει φρέσκια ενέργεια και αποφασιστικότητα γύρω από θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας και με την νέα Σελήνη του μήνα βοηθό σου μπορείς να καταφέρεις πολλά! Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο στις 5 του μήνα, πράγμα που για σένα μεταφράζεται σε πιο θετικές και ευνοϊκές συνθήκες στις κοινωνικές σου επαφές και στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, αλλά προσοχή γιατί την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο τα πράγματα γίνονται περίπλοκα και δεν θα είναι δύσκολο να συμβούν παρεξηγήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε μέρες του ζωδίου σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 8 του μήνα, καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη δημιουργεί συνθήκες που μπορεί να επαναφέρουν ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου και πάλι μπροστά σου.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι γενικότερα έντονο διάστημα για όλα τα ζώδια και εσύ συγκεκριμένα θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός τώρα καθώς ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Λέοντα, πράγμα που επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19 του μήνα επηρεάζει ήδη κάποιες μέρες πριν και σε φέρνει αντιμέτωπο με αποφάσεις που αφορούν τις ισορροπίες που πρέπει να ξαναδημιουργηθούν ανάμεσα σε δουλειά και προσωπική ζωή. Προσοχή από τις 16-20 του μήνα, καθώς το τετράγωνο του Άρη και του Δία από τους Διδύμους με τον Κρόνο κάνει τα πράγματα κρίσιμα σε οικονομικά αλλά και ερωτικά θέματα, υπάρχει θυμός, ένταση και ελεγκτικές συμπεριφορές. Η δράση σου σε αυτά τα θέματα θα συναντήσει αντιστάσεις αλλά είναι αναγκαίο να βρεθούν λύσεις. Δυσκολεύει να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικούς στόχους και σε ευθύνες και υποχρεώσεις, ειδικότερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την δυνατότητα να είσαι ο εαυτός σου αλλά παράλληλα να ικανοποιείς και τις ανάγκες του συντρόφου. Το κλειδί βρίσκεται στην συνεργασία και στην θετική σχέση σου με τους άλλους, ενώ στα θετικά αυτής της όψης είναι το ότι μπορείς να αναδομήσεις και να αναδιαμορφώσεις τους παραπάνω τομείς της ζωής σου.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα έρχεται για να σου φέρει καθαρή και διαυγή σκέψη με τον Ήλιο από την Παρθένο πλέον να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο. Στα τέλη του μήνα μάλιστα, η ευθυδρόμηση του Ερμή στον Λέοντα σε κάνει να παίρνεις πιο εύκολα και πιο σωστά αποφάσεις που σχετίζονται με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις στην καριέρα σου και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα φέρει ισορροπίες γενικότερα σε σχέσεις, αλλά και μέσα στο μυαλό σου που αρχίζει να ηρεμεί και να βλέπει πιο στωικά τις καταστάσεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στις 4/8 στον Λέοντα σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου και συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου ευκαιριών και δραστηριότητας στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής εικόνας και επιτυχίας που έχεις. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19/8 σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου και φέρνει ξεκαθαρίσματα, ένταση αλλα και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, το παρελθόν ή με την ακίνητη περιουσία σου

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η περίοδος μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στα εργασιακά σου θέματα, καθώς γίνονται καιρό τώρα πολλές ζυμώσεις που φέρνουν αποτελέσματα και διαμορφώνουν ένα νέο κλίμα. Στον πορεία του μήνα αναθεωρείς πολλά και τελικά παίρνεις αποφάσεις που διαμορφώνουν την βάση για καλύτερες συνθήκες. Στα οικονομικά σου φρόντισε να μην παρασυρθείς σε έξοδα που θα μετανιώσεις αργότερα.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Μπερδέματα και πισωγυρίσματα έχει ο μήνας, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να κάνει πίσω ή να αλλάξει στάση και ενώ όλα έδειχναν καλά, τώρα βρίσκεσαι σε θέση αναμονής και με διλήμματα που δεν είχες πριν. Η ερωτική σαγήνη και ο μαγνητισμός σου όμως είναι ιδιαίτερα τονισμένα αυτόν τον μήνα και δεν πρόκειται τίποτα και κανείς να σου αντισταθεί και η αποφασιστικότητά σου γίνεται η κινητήριος δύναμη για να έχεις στο τέλος αυτό που θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει φρέσκια ενέργεια και αποφασιστικότητα γύρω από θέματα ανώτερης μόρφωσης, ταξιδιών και νομικά ζητήματα και με την νέα Σελήνη του μήνα βοηθό σου μπορείς να καταφέρεις πολλά! Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο στις 5 του μήνα, πράγμα που για σένα μεταφράζεται σε καλύτερες συνθήκες στην εργασία σου και δυνατότητες βελτίωσης και επαγγελματικής ανόδου, αλλά προσοχή γιατί την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο τα πράγματα γίνονται περίπλοκα και μπορεί να υπαρξουν λάθος συνεννοήσεις, διαπληκτισμοί με συνεργάτες και καθυστερήσεις σε θέματα δουλειάς, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε μέρες του ζωδίου σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 8 του μήνα, καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη φέρνει ξανά στο προσκήνιο άλυτα θέματα που εμποδίζουν την αποτελεσματικότητά σου ή προβλήματα με ένα γυναικείο πρόσωπο που επηρεάζουν την καριέρα σου.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι γενικότερα έντονο διάστημα για όλα τα ζώδια και εσύ συγκεκριμένα θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός τώρα καθώς ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Λέοντα, πράγμα που επηρεάζει τον τομέα των νομικών σου υποθέσεων, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου ή ένα ταξίδι που προετοιμάζεις. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19 του μήνα επηρεάζει ήδη κάποιες μέρες πριν και σε φέρνει αντιμέτωπο με αποφάσεις που αφορούν τις σχέσεις με αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα. Προσοχή από τις 16-20 του μήνα, καθώς τα τετράγωνα του Άρη και του Δία από τους Διδύμους με τον Κρόνο κάνουν τα πράγματα κρίσιμα στις σχέσεις σου με συνεργάτες αλλά και με οικεία πρόσωπα, υπάρχει θυμός, ένταση και ελεγκτικές συμπεριφορές. Η δράση σου σε αυτά τα θέματα θα συναντήσει αντιστάσεις αλλά είναι αναγκαίο να βρεθούν λύσεις. Δυσκολεύει να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικούς στόχους και σε ευθύνες και υποχρεώσεις, ειδικότερα σε τομείς όπως η οικογενειακή γαλήνη, η επαφή με τον σύντροφο και οι καλες συνεργατικές σχέσεις. Το κλειδί βρίσκεται στην συνεργασία και στην θετική σχέση σου με τους άλλους, ενώ στα θετικά αυτής της όψης είναι το ότι μπορείς να αναδομήσεις και να αναδιαμορφώσεις τους παραπάνω τομείς της ζωής σου.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα έρχεται για να σου φέρει καθαρή και διαυγή σκέψη με τον Ήλιο από την Παρθένο πλέον να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με την καριέρα και τώρα εισαι αποφασισμένος να στοχεύσεις όσο πιο ψηλά μπορείς. Στα τέλη του μήνα μάλιστα, η ευθυδρόμηση του Ερμή στον Λέοντα σε κάνει να παίρνεις πιο εύκολα και πιο σωστά αποφάσεις που σχετίζονται με την φιλοσοφία που θέλεις να εφαρμόσεις γενικότερα στην ζωή σου και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα φέρει ισορροπίες γενικότερα σε φιλικές σχέσεις, αλλά θα ευνοήσει και τις φιλοδοξίες σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στις 4/8 στον Λέοντα σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου και συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου ευκαιριών και δραστηριότητας στον τομέα της φιλοσοφίας ζωής που διατηρείς, στην γνώση μέσα από ανώτερες σπουδές και σεμινάρια ή σε σχέση με κάποιο νομικό ζήτημα ή με ένα μακρινό ταξίδι που σχεδιάζεις. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19/8 σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου και φέρνει ξεκαθαρίσματα, ένταση αλλα και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με αδέλφια, στενούς συγγενείς ή με ανθρώπους που βρίσκονται συχνά γύρω σου και τους συναντάς τακτικά. Ένα σύντομο ταξιδάκι ευνοείται!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Πολλά λογια και συζητήσεις που μάλλον μπερδεύουν και δεν βοηθάνε την παραγωγικότητα και την αποτελεσμστικότητά σου στην δουλειά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αλλαζεις συχνά το πρόγραμμά σου ή την σειρά των στόχων σου. Παρά τις δυσκολιες και τις εντασεις με τους συναδέλφους σου, θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Κινητικός μήνας, με πολλές βόλτες και εξόδους που προσφέρουν χαρά και ανανεώνουν την σχέση σου ή που σου δίνουν ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες εφόσον είσαι μόνος και εφόσον βέβαια έχεις καλή διάθεση. Η αισθηματική σου ζωή σίγουρα γίνεται ένα σημαντικό θέμα αυτόν τον μήνα με την Αφροδίτη στον δέκατο ηλιακό σου οίκο και με τον Άρη απέναντί σου οι διαθέσεις από τον σύντροφο είναι σαφώς καυτές και πιπεράτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει φρέσκια ενέργεια και αποφασιστικότητα γύρω από θέματα οικονομικών εκκρεμοτήτων, η ενέργειά σου δυναμώνει και με την νέα Σελήνη του μήνα βοηθό σου μπορείς να καταφέρεις πολλά! Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο στις 5 του μήνα, πράγμα που για σένα μεταφράζεται σε μια καλυτερη φιλοσοφία για την ζωή σου, αλλά προσοχή γιατί την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο τα πράγματα γίνονται περίπλοκα και ίσως συναντήσεις προβλήματα και καθυστερήσεις σε νομικά σητήματα ή σε σχέση με ένα σου ταξίδι, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε μέρες του ζωδίου σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 8 του μήνα, καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη δημιουργεί συνθήκες που σε κάνουν να μπερδεύεις το παρόν με το παρελθόν και δεν βλεπεις καθαρά.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι γενικότερα έντονο διάστημα για όλα τα ζώδια και εσύ συγκεκριμένα θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός τώρα καθώς ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Λέοντα, πράγμα που επηρεάζει τον οικονομικό σου τομέα, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19 του μήνα επηρεάζει ήδη κάποιες μέρες πριν και σε φέρνει αντιμέτωπο με αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά σου και τους σταθεροΰς σου πόρους. Προσοχή από τις 16-20 του μήνα, καθώς τα τετράγωνα του Άρη και του Δία από τους Διδύμους με τον Κρόνο κάνουν τα πράγματα κρίσιμα στην καθημερινότητά σου, στις μετακινήσεις σου και στις επαφές σου με τους άλλους, υπάρχει θυμός, ένταση και ελεγκτικές συμπεριφορές. Η δράση σου προς τους άλλους και οι πρωτοβουλίες σου θα συναντήςουν αντιστάσεις αλλά είναι αναγκαίο να βρεθούν λύσεις. Δυσκολεύει να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικούς στόχους και σε ευθύνες και υποχρεώσεις, ειδικότερα σε τομείς όπως η εργασία, η υγεία και οι συγγενείς. Το κλειδί βρίσκεται στην συνεργασία και στην θετική σχέση σου με τους άλλους, ενώ στα θετικά αυτής της όψης είναι το ότι μπορείς να αναδομήσεις και να αναδιαμορφώσεις τους παραπάνω τομείς της ζωής σου.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα έρχεται για να σου φέρει καθαρή και διαυγή σκέψη με τον Ήλιο από την Παρθένο πλέον να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με τους ανοιχτούς ορίζοντες και τις δυνατότητες να φέρεις αλλαγές στην ζωή σου μέσα από τις συνειδητοποιήσεις και τις νέες ιδέες που συλλαμβάνει το μυαλό σου. Αισθάνεσαι ότι όλα είναι δυνατά πλέον! Στα τέλη του μήνα μάλιστα, η ευθυδρόμηση του Ερμή στον Λέοντα σε κάνει να παίρνεις πιο εύκολα και πιο σωστά αποφάσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και με τον σύντροφο και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα φέρει ισορροπίες γενικότερα σε σχέσεις, αλλά και στον τομέα της καριέρας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στις 4/8 στον Λέοντα σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου και συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου ευκαιριών και δραστηριότητας στον τομέα των οικονομικών υποχρεώσεων που έχεις, αλλά και στον τομέα της στενής και βαθύτερης επαφής που έχεις με τον σύντροφο στο ερωτικό κομμάτι. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19/8 σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου και φέρνει ξεκαθαρίσματα, ένταση αλλα και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις την σχέση εσόδων-εξόδων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα οικονομικά ζητήματα θέλουν την προσοχή σου αυτόν τον μήνα και θα πάρεις αποφασεις που αλλάζουν καπως την μέχρι τώρα αντιμετώπιση των εσόδων και εξόδων σου, με θετικότερα αποτελέσματα για το μέλλον. Στα επαγγελαματικά σου χρειάζεται να εϊσαι προσεκτικός και να μην παρακάμψεις πρόσωπα ή διαδικασίες.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο έρωτας γίνεται ιδεαλιστικός και ιδανικός και αυτόν τον μήνα αναζητάς, ψάχνεις και βρίσκεις την χρυσή τομή ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα. Η αισθηματική σου ζωή γίνεται έντονη, δεν λείπουν οι εντάσεις και οι προστριβές με το ταίρι σου με αφορμές που δίνει η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σου, αλλά στο τέλος η έλξη είναι πιο ισχυρή από το οτιδήποτε άλλο. Αν είσαι μόνος, μια γνωριμία με πρόσωπο που έχει διαφορετική κουλτούρα από σένα μπορεί να σε κάνει να πετάξεις ψηλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει φρέσκια ενέργεια και αποφασιστικότητα γύρω από θέματα σχέσεων και συνεργασιών και με την νέα Σελήνη του μήνα βοηθό σου μπορείς να καταφέρεις πολλά! Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο στις 5 του μήνα, πράγμα που για σένα μεταφράζεται σε καλύτερες συνθήκες στα οικονομικά σου, αλλά προσοχή γιατί την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο τα πράγματα γίνονται περίπλοκα με τος οικονομικές σου δοσοληψίες και φρόντισε να μην κάνεις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε μέρες του ζωδίου σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 8 του μήνα, καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη δημιουργεί συνθήκες που μπορεί να σε παρασύρουν.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι γενικότερα έντονο διάστημα για όλα τα ζώδια και εσύ συγκεκριμένα θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός τώρα καθώς ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Λέοντα, πράγμα που επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και τον συνεργασιών, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 19 του μήνα επηρεάζει ήδη κάποιες μέρες πριν και σε φέρνει αντιμέτωπο με αποφάσεις που αφορούν εσένα και τον σύντροφό σου. Προσοχή από τις 16-20 του μήνα, καθώς τα τετράγωνα του Άρη και του Δία από τους Διδύμους με τον Κρόνο κάνουν τα πράγματα κρίσιμα στον αισθηματικό τομέα ή σε σχέση με καποιο σχέδιό σου που χρειάζεται χρήματα, υπάρχει θυμός, ένταση και ελεγκτικές συμπεριφορές. Η δράση σου θα συναντήσει αντιστάσεις αλλά είναι αναγκαίο να βρεθούν λύσεις. Δυσκολεύει να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικούς στόχους και σε ευθύνες και υποχρεώσεις, ειδικότερα σε τομείς όπως μια σημαντική επένδυση που θέλεις να κάνεις, αλλά με την οποία επηρεάζονται και άλλα πρόσωπα εκτός από σένα. Το κλειδί βρίσκεται στην συνεργασία και στην θετική σχέση σου με τους άλλους, ενώ στα θετικά αυτής της όψης είναι το ότι μπορείς να αναδομήσεις και να αναδιαμορφώσεις τους παραπάνω τομείς της ζωής σου.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα έρχεται για να σου φέρει καθαρή και διαυγή σκέψη με τον Ήλιο από την Παρθένο πλέον να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με τις οικονομικές σου δοσοληψίες και την ερωτική σου διάθεση. Αισθάνεσαι δυνατός και ότι μπορείς να πετύχεις πολλά! Στα τέλη του μήνα μάλιστα, η ευθυδρόμηση του Ερμή στον Λέοντα σε κάνει να παίρνεις πιο εύκολα και πιο σωστά αποφάσεις που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σου συνεργασίες και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα φέρει ισορροπίες γενικότερα σε σχέσεις, αλλά και σε νομικά ζητήματα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη απέναντί σου, στις 4/8, σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου και συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου ευκαιριών και δραστηριότητας στον τομέα που έχει να κάνει με τις σχέσεις σου, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, στις 19/8, σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου και φέρνει ξεκαθαρίσματα, ένταση αλλα και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και την κατεύθυνση που έχεις δώσει μέχρι τώρα στην ζωή σου. Συνειδητοποιείς την κατάστασή σου και θέλεις να φέρεις αλλαγές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οι συνεργασίες σου αυτόν τον μήνα περνάνε από κρίση και θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις βασισμένες στην λογική και την υπομονή και όχι στο συναίσθημα και την ελπίδα. Παραλληλα τα οικονομικά σου ζητήματα χρειάζονται προσοχή και καλύτερο προγραμματισμό, ειδικά σε ό,τι αφορά εκκρεμότητες προςωτρίτα προσωπα και δάνεια.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Κρίσιμος μήνας για την αισθηματική σου ζωή καθώς τώρα θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που είτε ενισχύουν την σχέση σου και τις προοπτικές της είτε την τοποθετούν στο παρελθόν και εσύ ετοιμάζεσαι για κάτι καινούργιο. Είναι μια μυστήρια περίοδος κατά την οποία όμως δεν μπορείς να αποφασίσεις καθαρά καθώς η έλξη και το κοινό παρελθόν σε κρατάει ακόμη μαζί με τον σύντροφο. Ο Άρης από τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο μπορεί να σε βοηθήσει να ανανεώσεις την σχέση ρομαντικά και ερωτικά ή μπορεί να σε οδηγήσει σε μια νέα και έντονη γνωριμία, αν είσαι μόνος και σε αναζήτηση.

ΙΧΘΥΕΣ ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει φρέσκια ενέργεια και αποφασιστικότητα γύρω από θέματα καθημερινότητας, προγραμματισμού και εργασιακών υποχρεώσεων και με την νέα Σελήνη του μήνα βοηθό σου μπορείς να καταφέρεις πολλά! Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο στις 5 του μήνα, πράγμα που για σένα μεταφράζεται σε μια αισθητή βελτίωση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, αλλά προσοχή γιατί την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο τα πράγματα γίνονται περίπλοκα καθώς οι συνεννοήσεις με τους συνεργάτες σου ή τον σύντροφο γίνονται δύσκολες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε μέρες του ζωδίου σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 8 του μήνα, καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει μπροστά σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι γενικότερα έντονο διάστημα για όλα τα ζώδια και εσύ συγκεκριμένα θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός τώρα καθώς ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Λέοντα, πράγμα που επηρεάζει την καθημερινότητά σου, την εργασία σου ή και την υγεία σου, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19 του μήνα επηρεάζει ήδη κάποιες μέρες πριν και σε φέρνει αντιμέτωπο με αποφάσεις που αφορούν την εσωτερική σου ισορροπία και βοηθά να δεις καθαρά τους φόβους σου. Προσοχή από τις 16-20 του μήνα, καθώς τα τετράγωνα του Άρη και του Δία από τους Διδύμους με τον Κρόνο κάνουν τα πράγματα κρίσιμα στο σπίτι και στην οικογένεια, υπάρχει θυμός, ένταση και ελεγκτικές συμπεριφορές. Η δράση σου σε αυτά τα θέματα θα συναντήσει αντιστάσεις αλλά είναι αναγκαίο να βρεθούν λύσεις. Δυσκολεύει να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικούς στόχους και σε ευθύνες και υποχρεώσεις, ειδικότερα σε τομείς όπως το παρελθόν και οι συνήθειες που τώρα μπορεί να χρειάζεται να αλλάξουν για να συνεχίσεις καλύτερα στο παρόν την ζωή σου. Το κλειδί βρίσκεται στην συνεργασία και στην θετική σχέση σου με τους άλλους, ενώ στα θετικά αυτής της όψης είναι το ότι μπορείς να αναδομήσεις και να αναδιαμορφώσεις τους παραπάνω τομείς της ζωής σου.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα έρχεται για να σου φέρει καθαρή και διαυγή σκέψη με τον Ήλιο από την Παρθένο πλέον να φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με τις σχέσεις σου και τώρα αισθάνεσαι δυνατός και έτοιμος να ανταπεξέλθεις σε ό,τι χρειάζεται. Στα τέλη του μήνα μάλιστα, η ευθυδρόμηση του Ερμή στον Λέοντα σε κάνει να παίρνεις πιο εύκολα και πιο σωστά αποφάσεις που σχετίζονται με την εργασία σου και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα φέρει ισορροπίες γενικότερα σε σχέσεις, και ειδικότερα στον ερωτικό σου τομέα, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στις 4/8 στον Λέοντα σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου και συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου ευκαιριών και δραστηριότητας στον τομέα της εργασίας σου και των καθημερινών σου υποχρεώσεων, ενώ είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου και την φυσική σου κατάσταση. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19/8 σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου και σου δημιουργεί άγχος. Η περίοδος φέρνει ξεκαθαρίσματα, ένταση αλλα και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με υποσυνείδητους φόβους, απωθημένα και κρυφούς εχθρούς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Αυτός ο μήνας φέρνει μικροπροβληματάκια στην καθημερινότητα σου και στην ροή των εργασιακών σου υποχρεώσεων και εσύ δεν πρέπει να αφήσεις τις αναποδιές και τις καθυστερήσεις να σε κάνουν να σκεφτείς απαισιόδοξα. Στα οικονομικά θέματα, κάνε μια καλύτερη διαχείριση τώρα και θα δεις θετικά αποτελέσματα από τα τέλη του μήνα και μετά.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη απέναντί σου αυτόν τον μήνα μπορείς να περιμένεις πολλές και σημαντικές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, καθώς τώρα η σχέση σου γίνεται πιο σημαντική και σοβαρή και άρα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις και να λύσεις κάποια πρακτικά θέματα που απασχολούν εσένα και κυρίως τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι μόνος, τότε σίγουρα τώρα είναι η περίοδος που θα κάνεις μια πολύ σημαντική νέα γνωριμία.

Πηγή: :astropedia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments