Αθλητισμός

Απόστολος Χρήστου: «Δεν μου λέει τίποτα η 4η θέση-Ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι το 2028 »

Απόστολος Χρήστου: «Δεν μου λέει τίποτα η 4η θέση-Ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι το 2028 »

Πηγή Φωτογραφίας: [371067] ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 3η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβησης, Απόστολος Χρήστου, μετά τον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε την πικρία του για το γεγονός ότι έχασε για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου το μετάλλιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβησηςΑπόστολος Χρήστου, μετά τον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε την πικρία του για το γεγονός ότι έχασε για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου το μετάλλιο.

«Στεναχωρήθηκα γιατί ήταν πάρα πολύ κοντά. Ήξερα ότι σε εμάς τους τέσσερις θα κρινόταν. Είναι κρίμα γιατί ήταν πάρα πολύ κοντά. Ήταν πραγματικά στο νήμα και αυτό με στεναχωρεί μόνο. Ίσως κόλλησα λίγο παραπάνω χρόνο στη στροφή μου. Μετά άλλαξα ρυθμό πιο καλά από χθες και γι’ αυτό κολύμπησα πιο γρήγορα. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Ήδη στα τελευταία μέτρα είχα αρχίσει να χάνω την επαφή με το γρήγορο κολύμπι, οπότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Τα μέτρα ήταν ακριβώς με τις δυνάμεις μου. Δεν μπορούσα να πάω πιο δυνατά, δεν είχα παραπάνω δύναμη» είπε αρχικά.

«Δεν μου αρκεί η 4η θέση, ήρθα εδώ με στόχο να κατακτήσω ένα Ολυμπιακό μετάλλιο και πίστευα ότι το έχω. Πραγματικά το έχασα για πολύ λίγο, οπότε δεν μου λέει κάτι η 4η θέση. Καλώς ή κακώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σε τέσσερα χρόνια. Ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι το 2028. Δεν ξέρω πραγματικά, θα κάνω ένα διάλειμμα να ηρεμήσω και θα δω» ανέφερε ο Απόστολος Χρήστου στην κάμερα της ΕΡΤ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments