Αθλητισμός

Λουτσέσκου: «Ξέρουμε ότι τίποτα δεν έχουμε πετύχει ακόμα και πρέπει να παλέψουμε»

Λουτσέσκου: «Ξέρουμε ότι τίποτα δεν έχουμε πετύχει ακόμα και πρέπει να παλέψουμε»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Λουτσέσκου: «Ξέρουμε ότι τίποτα δεν έχουμε πετύχει ακόμα και πρέπει να παλέψουμε»

Όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ, ενόψει της ρεβάνς του 3-2 με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τα προκριματικά του Champions League.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ, ενόψει της ρεβάνς του 3-2 με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τα προκριματικά του Champions League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην σχολιάζει τις μεταγραφές των Τισουντάλι, Σορετίρε και Τσάλοφ.

Ωστόσο ανέφερε το τι διαφορετικό περιμένει να δει στη ρεβάνς, αλλά και αν περιμένει εκπλήξεις από τους Βόσνιους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι διαφορετικό περιμένει να δει στη ρεβάνς: «Περιμένουμε την πρόκριση. Ξέρουμε ότι τίποτα δεν έχουμε πετύχει ακόμα και πρέπει να παλέψουμε και να δώσουμε ό,τι έχουμε αυτή τη στιγμή. Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, το μόνο που περιμένουμε είναι η πρόκριση, αυτό είναι που μετράει. Ξέρουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε και στις δύο πλευρές, πήραμε τη νίκη, σκοράραμε τρεις φορές, αλλά δώσαμε δύο γκολ δώρο.

Δεν μ’ αρέσει να το αναφέρω, αλλά η φάση του πέναλτι είναι αμφισβητούμενη και το γκολ της Μπάνια Λούκα προέρχεται από οφσάιντ. Η Μπάνια Λούκα είναι μια εργατική ομάδα και προσπαθεί να οδηγήσει το παιχνίδι σε επεισόδια και προσπαθεί να τα εκμεταλλευτεί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην το επιτρέψουμε. Περιμένω να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε αυτοπεποίθηση στη δουλειά μας. Θέλω όλοι οι παίκτες να δώσουν το 100% της ενέργειάς τους στο παιχνίδι».

Για την εβδομάδα που μεσολάβησε μέχρι το αυριανό ματς: «Σε κάθε περίπτωση είναι διαφορετικό για κάθε παίκτη το διάστημα που είναι στην ομάδα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την κούραση των αντιπάλων. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας».

Για την ατάκα του ότι οι παίκτες δεν πρέπει να… πετάνε λόγω της κατάκτησης του πρωταθλήματος: «Την προηγούμενη εβδομάδα κερδίσαμε 3-2 και δεν πρέπει να αφήνουμε τη νίκη ασχολίαστη. Ήταν η πρώτη νίκη σε πρεμιέρα ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τον ΠΑΟΚ, μετά από τέσσερα χρόνια. Είναι σημαντικό όλοι να κάνουν την προσπάθειά τους, γιατί έχουμε πράγματα που έχουμε μπροστά μας και θέλουμε να πετύχουμε. Η προσπάθεια των παικτών είναι σε καλό επίπεδο, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αύριο και να πετύχουμε τη νίκη».

Για το πόσο καλύτερα γνωρίζει τους Βόσνιους αν περιμένει ότι θα τον εκπλήξουν: «Ο πρωταθλητής είναι πρωταθλητής, σημαίνει ότι έχει καλή νοοτροπία. Κάθε παιχνίδι είναι επικίνδυνο, ειδικά αν δεν δίνει το 100% της συγκέντρωσής σου. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι που ξέρω ή δεν ξέρω για τον αντίπαλο. Αυτό που έχει σημασία είναι η συγκέντρωση και η δουλειά μας για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τις μεταγραφές των Τισουντάλι, Σορετίρε και Τσάλοφ: «Δεν θέλω να μιλήσω για μεταγραφές, έχουμε ένα παιχνίδι αύριο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments