Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη σε «τρελό» παιχνίδι

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη σε «τρελό» παιχνίδι

Πηγή Φωτογραφίας: [371067] ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 3η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ήττα με 2-1 σετ από την Κόστιουκ

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρα δεν μπόρεσε να κρατήσει τη ψυχραιμία της σε ένα «τρελό» παιχνίδι με περισσότερα breaks από holds στο σερβίς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη αν και προηγήθηκε με 1-0 στα σετ, εν τέλει ηττήθηκε με 2-1 (6-4, 6-7, 4-6) από την Μάρτα Κόστιουκ, η οποία θα αντιμετωπίσει την Ντόνα Βέκιτς στα προημιτελικά!

Η 28χρονη τενίστρια από την Κροατία (No.28) έκανε τη μεγάλη έκπληξη νωρίτερα και απέκλεισε την 20χρονη Κόκο Γκοφ (Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη), στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες με 7-6(7), 6-2.

Όπως γίνεται αντιληπτό η ευκαιρία που έχασε η Μαρία Σάκκαρη για να διακριθεί και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο είναι τεράστια. Είχε το παιχνίδι στα χέρια της μετά το αρχικό 1-0, αλλά λύγισε στο tie break στο δεύτερο σετ και στο τρίτο παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών στα κρίσιμα σημεία.

Πλέον, μετά και τον αποκλεισμό στο μεικτό διπλό με τον Στέφανο Τσιτσιπά, η Ελληνίδα τενίστρια έχει μπροστά της μόνο το διπλό των γυναικών, όπου θα αγωνιστεί σε λίγες ώρες μαζί με την Δέσποινα Παπαμιχαήλ εναντίον των Αμερικανίδων Κόλινς και Κρόσζικ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments