EDITOR'S PICK

Το Dior φόρεμα της Céline Dion για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων χρειάστηκε πάνω από 1.000 ώρες

Το Dior φόρεμα της Céline Dion για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων χρειάστηκε πάνω από 1.000 ώρες

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/Céline Dion

Το μεγαλύτερο highlight της βραδιάς ήταν η θρυλική επιστροφή της σπουδαίας ερμηνεύτριας

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 ήταν μια αξιοσημείωτη εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε την εμφάνιση της Lady Gaga, της Aya Nakamura και πολλών ακόμα Γάλλων καλλιτεχνών, ανθρώπων των Τεχνών αλλά και αθλητών. Παρόλα αυτά, η πιο συγκινητική και αξιομνημόνευτη στιγμή της βραδιάς έλαβε χώρα τη στιγμή που η Céline Dion ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το “Hymne à l’Amour” της Édith Piaf. Για την εντυπωσιακή της εμφάνιση, ο γαλλικός οίκος Dior φόρεσε ένα φόρεμα Haute Couture καλυμμένο με χάντρες και πούλιες. Όπως ήταν αναμενόμενο, η επιστροφή της Celine, η performance όπως και η εμφάνισή της ήταν συγκλονιστική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Δεκέμβριο του 2022, η Céline Dion αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί το σύνδρομο stiff-person (SPS), το οποίο επηρέασε σοβαρά τον έλεγχο των μυών της. Η τραγουδίστρια του “My Heart Will Go On” κι άλλων μεγάλων επιτυχιών, εξήγησε ότι η κατάσταση είχε επηρεάσει ακόμα και την ικανότητά της να τραγουδάει. Τότε, έγραψε στο Instagram: «Δυστυχώς, οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινής μου ζωής, προκαλώντας μερικές φορές δυσκολίες όταν περπατάω και μη επιτρέποντάς μου να χρησιμοποιήσω τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδήσω με τον τρόπο που έχω συνηθίσει».

Θαυμάσια κι εκθαμβωτική, οι εμφανίσεις της Céline Dion αφήνουν πάντα μια αξέχαστη εντύπωση. Για τη μεγάλη επιστροφή της στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024, λοιπόν, εκείνη επέλεξε ένα outfit υψηλής ραπτικής Dior – ειδικά σχεδιασμένο από τη Maria Grazia Chiuri – για να απογειώσει την ερμηνεία της στο σπουδαίο τραγούδι της Edith Piaf.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Από τον δεύτερο όροφο του Πύργου του Άιφελ – που στεφανώνεται μεγαλοπρεπώς από τους ολυμπιακούς δακτυλίους – ένα μνημείο που αντανακλά όλη τη μαγεία της Πόλης του Φωτός, έδωσε μια συγκινητική ερμηνεία ντυμένη με ένα λευκό μεταξωτό φόρεμα από georgette, κεντημένο με μια μοναδική παλέτα από παγιέτες και με πάνω από 500 μέτρα κρόσσια γεμάτα με χιλιάδες ασημένιες χάντρες, που έμοιαζε να «ζωντανεύει», να δονείται και να σπινθηροβολεί στο ρυθμό της μαγευτικής της ερμηνείας της.

Μία εξαιρετική δημιουργία, κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου custom-made, στο σώμα της star, με τη μεγαλύτερη δυνατή σχολαστικότητα, απαιτώντας πάνω από 1.000 ώρες εργασίας και διαιωνίζοντας το θαυμαστό κεντητικό savoir-faire του οίκου Dior.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Ένα μεγάλο φινάλε κατά τη διάρκεια του οποίου η Céline Dion συνοδευόταν στο πιάνο από τον συνθέτη και μαέστρο Scott Price, ο οποίος επέλεξε ένα μαύρο σμόκιν Oblique του Kim Jones για τον Dior.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments